Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Google adsense
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Google
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
kyron

Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Oct 13, 2006 9:46 am    Titlul subiectului:  

whooper a scris: kyron a scris: presupun ca au si filtre anti proxy, nu ?

poate pentru alea free .. un proxy setat bine n-ai cum sa-l deosebesti de o conexiune directa.

bineinteles... la alea free publice ma refeream. Oricum era o intrebare cam tampita, sigur au filtre pentru asa ceva, altfel ai putea sa faci sute de click-uri pe zi.
Sus  
eXpertGiGi

Data înscrierii: 08/Iun/2005

Trimis: Mar Ian 23, 2007 10:53 am    Titlul subiectului:  

Normal ca se poate face si de pe proxy-uri click-uri automat din cod, dar problema e ca in spate se verifica' de pe ce adrese au venit vizitatorii si aici te prinde cu smecheria. Daca ai un site vizitat (mai mult de 500 unici / 24 ore ) mai poti sa strecori c-am 30% astfel de vizite :) nu mai ziceti la nimeni :) Oricum multe firme au dat in judecata google la faza asta ca primeau vizite de aiurea si la un moment dat erau zvonuri ca google vrea sa desfiinteze adsense pe baza acestor plangeri, dar nu au facut decat sa dea mai putini bani / click .. nu se stie pe viitor ce o sa mai fie ..
Sus  
iulyfigm

Data înscrierii: 04/Oct/2006

Trimis: Mie Iul 25, 2007 9:47 am    Titlul subiectului:  

...stateam si ma intrebam ... nu se poate face vreo una bucata cod care sa dea click atunci cand intra un vizitator pe site ... sau ceva de genu, sa apara Ip-ul vizitatorului la nea Google... ?!?!?!
:idea:
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mie Iul 25, 2007 10:34 am    Titlul subiectului:  

iulyfigm a scris: ...stateam si ma intrebam ... nu se poate face vreo una bucata cod care sa dea click atunci cand intra un vizitator pe site ... sau ceva de genu, sa apara Ip-ul vizitatorului la nea Google... ?!?!?!
:idea:

scrie in policy acolo ca n-ai voie.
si oricum ... daca ai vreo 200-300 dolari in cont si faci chestia asta ei au voie sa-ti taie contul imediat ...
si te baga pe un blacklist (ca sa nu-ti mai faci cont la ei).
Sus  
iulyfigm

Trimis: Mie Iul 25, 2007 10:38 am    Titlul subiectului:  

si cam care este probabilitatea sa te prinda? 8)
Sus  
iulyfigm

Trimis: Sâm Aug 04, 2007 11:03 am    Titlul subiectului:  

Ei dupa ce criterii te depisteaza daca ai dat click pe reclamele tale?
dupa Ip?
si daca ma duc la in internet cafe ma loghez acolo si dupa ce plec eu vine altcineva si intra pe situ meu da click pe reclamele mele ... IP-urile sunt aceleasi...
...
sau daca am Ip dinamic...?

imi suspenda contu?
8O
Sus  
mblaky

Data înscrierii: 11/Sep/2007

Trimis: Lun Sep 17, 2007 7:55 pm    Titlul subiectului:  

Eu m-am gandit la o chestie. Vreau sa fac un joc web based si sa primesti niste chestii daca dai click pe bannerele lor, am un script care sa faca un pop-up cu o pagina si sa verifice cate clickuri ai dat, si nu la nimereala ci pe linkuri.... ma gandeam daca pot sa anuleze contu pentru asta, q plm oricu ei iau bani, eu iau bani toata lumea multumita nuh? mai putin ala cu reclama :D
Sus  
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Lun Sep 17, 2007 8:07 pm    Titlul subiectului:  

The Dog a scris: ok, dar e cineva pe forumul acesta care a facut bani din google adsense ?

eu am 90.48 $ din aprilie pana azi :)))

ca sa dea click vizitatorii tre' sa le plasezi foarte strategic :evil:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Google Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3