Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

[solved]External Login
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
hurrycane

Data înscrierii: 18/Sep/2005
Locație: localhost

Trimis: Sâm Iul 15, 2006 8:51 am    Titlul subiectului: [solved]External Login  

So once again a login post !
Am cautat domne pe tot web-ul asta am postat pe phpbb.ro si phpbb.com in indea ca vine vre`un luminat de pe acolo si imi da vreo idee ! Login-ul ca atare ii simplu dar sigur mai trebuie niste variabile de sesiune pe acolo .. m-am uitat si in cod si nu am gasit cine stie ce...

Asa ca deschid another login ... thread ! Problema mea suna ceva de genu:
am nevoie de un login(extern) care sa foloseasca dbul de la forum(am facut asta ii simplu) sa-mi lase toate variabilele de sesiune de care phpbb are nevoie si in continuare sa las acel cookie pentru Log me on automatically each visit.. you know ! Are cineva o documentatie un post un thread orice ? Multumesc anticipat .. :)

Solving: http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=143 !!!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Pagina 1 din 1