Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Grafica in PHP
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Dezvoltare
Subiectul anterior :: Subiectul urmtor  
Autor Mesaj
pulpster

Data nscrierii: 22/Iun/2006

Trimis: Sm Sep 02, 2006 1:37 am    Titlul subiectului: Grafica in PHP  

Salutare !

Problema mea e urmatoarea:

Vreau sa creez niste grafice pe care sa le generez dinamic.
Ma blochez la partea cu desenatul in sensul ca:
-am incarcat libraria php_gd2.dll
-am setat calea catre directorul de extensii (modules) cat se poate de corect

imi da fatal error cand vreau sa apelez functia imagecreate
ce am facut gresit sau mai bine zic - ce nu am facut din ceea ce trebuia sa fac ?

<b>Fatal error</b>: Call to undefined function: imagecreate() in ...

Secventa din php.ini pe care am modificat-o arata asa:

; Directory in which the loadable extensions (modules) reside.
extension_dir = c:\php

...

extension=php_gd2.dll

10x
Sus  
Pirahna

Data nscrierii: 22/Aug/2004
Locaie: acasa , in pat

Trimis: Sm Sep 02, 2006 1:48 am    Titlul subiectului:  

restul functiilor de gd merg ?
Sus  
pulpster

Data nscrierii: 22/Iun/2006

Trimis: Sm Sep 02, 2006 1:57 am    Titlul subiectului:  

nu merge nimic
cand incerc sa fac debug apare o chestie de genul :

GIF87a&iexcl;&yuml;&yuml;&yuml;&yuml;,&thorn;”&copy;&pound;œ‹&sup3;&THORN;&frac14;&ucirc;†H–&aelig;‰&brvbar;&ecirc;&Ecirc;&para; &ograve;&frac14;zk&thorn;‡&para;&ntilde;ˆDIˤ‰&ograve;&ETH;&ordf;&otilde;B&reg;&reg;0&ucirc;{Ǹ"&Ugrave;`>&laquo;Wbu{ &iuml;&atilde;‹9^&plusmn;&atilde;&frac12;&yuml;&eth;—(&egrave;TH&Ntilde;‡&Oslash;&yen;&Ntilde;&egrave;˜&ugrave;xH)iy‰1&copy;&Ugrave;)&ntilde; j":i‚&ordm;™ R H$&ograve; *k;‹‹[“[,Tl&plusmn;‹\œ&Igrave;;l&Ecirc; A}`] &Igrave;&Ecirc;&atilde;m&igrave; B>*&frac12;h^&THORN;&laquo;&frac34;.N‹&frac34;/Ÿ>’&macr;&raquo;k&macr;–&reg;&yuml;^&cent;w+`&raquo;t’~CTDs…˜&Oslash; #&thorn;*5Y&Egrave;&Ntilde;!<%Tr“ר\r˜—b&para;B&sup3;&brvbar;M™Wr´S™ ‘ˆ>s&sup1;fI•"1&ordf;&sup3;&frac12;t 2tb5j&not;&thorn;z&laquo;V:Į%[&aelig;YAkQ&sup2;•&ecirc;vF&Ucirc;&macr;hc&Igrave;&yen;[“&pound;&raquo;{&ograve;=+&Otilde;_&frac14;yU„;ˆ&Aring;&agrave;‹ˆ&laquo;X 8&eth;cƒy X&Ugrave;&copy;/&Ecirc;™}B6œy*&Agrave;k&iexcl;E%&aring;g6&yen;MsX=&sup1;tI&Oslash;&plusmn;e†Ey]cicn&para;&Ugrave;>&oslash;&ntilde;&agrave;r–&micro;.ˆ\1s &Ntilde;‰g…&Igrave; ڭ&aelig;έ;#&eth;Ÿc/o^&Ugrave;‰‰b&frac12;]&sup3;eO~&Egrave;&thorn;&macr;G&ETH;?Ÿ`g&otilde;D V&aelig;G€%`/ AH•„6˜H†e„t&Ograve;†F8#bm:P&cent;‰‘Si&iexcl;&Oslash;&cent;€&Aring;&oslash;.&ordf;ˆX.7‚vbIhW†;9…@&Otilde;&egrave;&atilde;=‚8’3Y™’hd“T8eUZ —”Y~&ugrave;$—#A&aelig;\&macr;Y&agrave;)e&reg;&aelig;Ge&Oslash;&aelig;%&Ugrave;K^–x^ˆ&aring;&ecirc;';w&Ecirc;`Ÿ„J&iexcl;‚&ordf;&egrave;1ƒ6^&cent;f&egrave;&Agrave;j&copy;&pound;•f&Ucirc;&brvbar;œ&atilde;8(&ecirc;&yen;–zXv&ordf;&ecirc;&ordf; &para;&ecirc;*E&AElig;&Ecirc;&Ugrave;&copy;&ordf;&otilde;߭&micro;b&ordf;kQ&oslash;&otilde;&ecirc;&macr;&Agrave;^•vh&thorn;&not; ,9&Igrave;&THORN;_&sup2;o&ntilde;'m_yT&laquo;&not;z&Oslash;&AElig;&ntilde;&sup3;&reg;&aelig;&atilde;m&copy;&ucirc;„+&ecirc;&Ucirc;2u&THORN;&sup1;dCn&brvbar;&yuml;k)t&ecirc;&frac14;&eth;)go„&otilde;&aelig;&raquo;&frac34;r&egrave;&iuml;&iquest; ,0 &egrave;l &Iuml;/n&aelig; 4!|&Ugrave;&Aring;Ql&not;q uŒ&atilde; gl&ntilde;&Egrave;"sl&ograve;e&THORN;&yen;&eth;&Ecirc;,&iquest;V&ucirc;b,31AL8&yuml;&eth;&Aring;&igrave;&not;@-&copy;D &Aring;&Ntilde;&frac14;&frac34;&copy;t\6=&Aring;wttR›j&Aring;&Otilde;&not;‡&sup3;|Z&iuml;z&macr;&Igrave;~&ordf;n#SH6Dj\b&Ecirc;&brvbar;&egrave;&&ordf;@&ordm;&reg;&yuml;&AElig;&Ucirc;y4o&raquo;zgj&sup2;x&Iuml;7&Agrave;&otilde;&ecirc;vC&frac34;&ecirc;&agrave;$)Ns8&raquo;›>~Ÿ`&ucirc;L&not;&THORN;*›a>s.&iquest;;rf@"&Aring; {mJ&egrave;&ograve;״*p(;
Sus  
Birkoff

Data nscrierii: 18/Mar/2004
Locaie: Bucuresti

Trimis: Sm Sep 02, 2006 1:34 pm    Titlul subiectului:  

eu am asa la mine

extension_dir = "C:/Program Files/wamp/php/ext/"

pune si tu in ghilimele si schimba bara din \ in /
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Dezvoltare
Pagina 1 din 1