| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
gadgetaggregator
Data înscrierii: 02/Sep/2006
|
| Trimis: Sâm Sep 02, 2006 8:42 pm Titlul subiectului: Gadget Mania - un blog |
|
|
Care este parerea voastra despre Gadget Mania ?
www.gadgetmania.ro
Este un blog pe Wordpress cu un template la care am mai modificat si eu.
Stiu ca nu valideaza, I'm working on it dar este destul de imputit sa cureti cod scris de altii. Asta stiati deja. Altfel care este parerea voastra privitor la logo, taguri, micile "amenajari" din template ? Ce s-ar putea ameliora ?
Multumim,
Vic & Adi :gadgetmaniacs: |
|
| Sus |
|
gadgetaggregator
|
| Trimis: Sâm Sep 02, 2006 9:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am uitat sa mentionez ca am tradus in romana textele de la Wordpress 2.0.4 care se gasesc pe net intr-o versiune incompleta.
Daca e cineva interesat sa dea un reply/msg/ceva ... |
|
| Sus |
|
Dodo
Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta
|
| Trimis: Dum Sep 03, 2006 3:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Faptul ca n-ai dat share direct ma face sa cred ca vrei bani pe traducere... ma insel ?
Cat despre blog... arata dragut si continutul este interesant. Ma deranjeaza totusi partea unde devine backgroundul gri... arata urat... si linkurile alea de ce difera in dimensiune/font/culoare ? |
|
| Sus |
|
gadgetaggregator
|
| Trimis: Dum Sep 03, 2006 6:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumim pt raspuns si comentarii.
Ce inseamna 'share direct' ? Deocamdata nu avem un model de business, e mai mult un hobby.
Acolo unde sunt multe link-uri e de fapt o lista de tag-uri care variaza ca dimensiune in functie de cate posturi exista cu tag-ul cu pricina. Cu cat mai multe posturi, cu atat tagul va fi mai mare.
Link-urile de jos sunt pentru linkshare prin e-reclama, care aduc fortat un table-based shit care evident imi face varza tot design-ul. Ce vezi acolo este o solutie obtinuta dupa mai mult de 2 ore de lucru si experimente cu CSS-ul. Sorry, aici se opreste 'stiinta' noastra intr-ale CSS-ului.
Unde anume ai vazut diferente de font (exceptand culoarea si marimea) ? |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Dum Sep 03, 2006 6:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu pot sa zic ca-mi place dar nici ca-l detest ...
valid nu e , ceea ce e rusinos pentru un wordpress ...
singura intrebare care o am ...
placile video sunt gadgets ? 8O |
|
| Sus |
|
gadgetaggregator
|
| Trimis: Dum Sep 03, 2006 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
dupa cum se vede, noi credem ca da
:the maniacs: |
|
| Sus |
|
Vic
Data înscrierii: 12/Noi/2005
Locație: victorstanciu.ro
|
| Trimis: Dum Sep 03, 2006 8:01 pm Titlul subiectului: Re: Gadget Mania - un blog |
|
|
gadgetaggregator a scris: Vic & Adi :gadgetmaniacs:
Whoa, there can be only one 8O . |
|
| Sus |
|
gadgetaggregator
|
| Trimis: Dum Sep 03, 2006 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Disclaimer : e altu' ! :D |
|
| Sus |
|
gadgetaggregator
|
| Trimis: Dum Sep 03, 2006 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si apropos de cat de "rusinos" e cu validarea...
Multe din gogosile de XHTML i se datoreaza direct lui wordpress, datorita noului editor de posturi WYSIWYG. De exemplu, mi s-a intamplat sa vad ca deschide paragrafe la titluri si nu le mai inchide. Sau, daca faci copy-paste de un link din browser, el apare corect in editor, dar codul e nitel cam muci. Sau, daca nu esti atent cu enterul iti imbrica doua paragrafe unul intr-altul, din care unul e vid. Si altele in acelasi stil.
Cand spun ca lucram la asta, inseamna ca modificam filtrele, in PHP, ca sa mai "netezim" codul generat de Wordpress-ul default, practic lucram pe un fork. Inainte ca sa-mi sariti toti in cap, da stim ca e naspa sa procedezi astfel.
Sigur, avem de ales intre a scrie cod curat HTML sau a folosi un editor care-ti permite sa te concentrezi asupra continutului si nu asupra tag-urilor pe care esti nevoit sa le scrii. Poate ne da cineva o idee de editor destept din care sa facem direct paste in cutiuta de post de Wordpress.
btw, macar valideaza CSS :) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|