Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Vand site-joc gen hattrick
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Vanzari/Cumparari domenii/site-uri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
florin_sb

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Sibiu

Trimis: Joi Aug 31, 2006 10:21 pm    Titlul subiectului: Vand site-joc gen hattrick  

Este vorba despre un site-joc. Proiectul l-am inceput in 14 iulie insa nu este in totalitate gata. Se numeste Pase, pase, GOL! si este un manager de fotbal online. Are toate facilitatile necesare unui joc de fotbal si poate functiona fara probleme. Cateva date despre site:
- creat in php + mysql + design in smarty (deci daca nu va place designul poate fi schimbat)
- nu am folosit clase, insa pentru fiecare element (utilizator, echipa, liga, meci, jucator, etc) sunt disponibile o serie de functii pentru editare, citire, listare, stergere, update, etc + functii specifice fiecarui element (de exemplu matchPlay sau playerTransfer)
- match engine-ul este creat pe baza experientei mele din fotbalul real (practic fotbal de 10 ani) si din experienta altor jocuri de fotbal
- un forum propriu
- jocul e online de 2 zile, iar momentan sunt 150 de utilizatori activi insa am limtiat inscrierile deoarece host-ul curent (unul free) nu permite extinderea
Am hotarat sa-l vand deoarece timpul nu imi permite sa continui dezvoltarea site-ului (trec in clasa 12-a) si pentru ca doresc sa devina un concurent serios al marilor site-uri de acest gen. Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie pe adresa de e-mail: florinmedrea@yahoo.co.uk si de asemenea pe yahoo messenger. adresa site-ului este: http://pase-pase-gol.byethost16.com
Sus  
casperel

Data înscrierii: 04/Mar/2006

Trimis: Joi Sep 14, 2006 10:20 am    Titlul subiectului: Hmm  

Pret ?!
Sus  
florin_sb

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Sibiu

Trimis: Joi Sep 14, 2006 9:00 pm    Titlul subiectului:  

300 $ negociabil
Sus  
beginner18

Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Sep 14, 2006 9:29 pm    Titlul subiectului:  

da-l mai scump..ca totusi e programare multa pe acolo..probabil..
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Vanzari/Cumparari domenii/site-uri
Pagina 1 din 1