Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

NETMEDIC.ro - Portal de cultura medicala
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Psyche

Data înscrierii: 11/Dec/2004

Trimis: Mar Sep 19, 2006 11:27 pm    Titlul subiectului: NETMEDIC.ro - Portal de cultura medicala  

Salutare,

De curand am lasat site-ul www.netmedic.ro, un portal de cultura medicala. Site-ul este deocamdata la versiunea beta, asadar anumite link-uri nu sunt inca functionale si urmeaza sa adaugam sectiuni noi. Astept sugestii/reclamatii :)
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Sep 20, 2006 12:09 am    Titlul subiectului:  

1. am mai gasit site-uri pe aceeasi tema, dar de exemplu nu am gasit nici un site care sa se ocupe si de problemele psihice de exemplu, simptomatologii si deviatii, fobii si tratamente... (poate va vine o idee...)
2. la terapii complementare ati putea de exemplu da si liste de cabinete care fac asa ceva in diferite orase, omul nu are de unde sa stie unde sa mearga, intreaba doctorul care de cele mai multe ori il trimite catre terapia clasica (probabil ca multi nici nu stiu unde sa ii trimita cand vine vorba de terapii complementare...)
3. ati putea descrie si simptome si tratamente pentru bolile rare sau incurabile, se gasesc prea putine informatii in limba romana pe net despre bolile rare.
4. un dictionar de termeni medicali (nu multa lume intelege ce e aia emfizem, stenoza, melom etc)
5. eventual un ghid al bolilor catalogate dupa litera, sau daca omu stie boala sa dea o cautare si sa ii apara toate informatiile despre acea boala, de la simptome, tratamente si medicamente recomandate...
6. eventual daca doriti vizitatori mai multi, un forum de discutii, care sa fie moderat de cativa medici din diferite domenii, care sa raspunda la intrebari sau sa faca recomandari... (sau ceva asemanator cu forumul...)
7. un ghid de etica medicala...
8. in pagina de contact ar trebui si un formular, si eventual daca nu aveti un antispam bun la mail, preferabil sa nu puneti adresa de mail in acel format, eventual cu spatiu sau altfel ca sa nu fie indexata de boti...
9. imi poate spune cineva ce face acest meta gasit in pagina voastra?

<meta name="verify-v1" content="bRc2U8kFm/02dBZOnBMvtUfya0n9J0XTnOBJqt8ngQo=" />

10. ar trebui putin si optimizat seo, meta keywords e acelasi in fiecare pagina, desi paginile au alt continut...
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Mie Sep 20, 2006 12:37 am    Titlul subiectului:  

meta ala til impune google ca sa le demonstrezi ca esti ownerul la pagina aia daca vrei sa folosesti google webmaster tools ... si mai e o optiune sa verifice daca-ti apartine situl... creezi un fisier html cu un nume care til dau ei. Grav este ca ei iti dau codul meta in uppercase si din cauza lor nu valideaza w3 :) ...
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Sep 20, 2006 9:11 am    Titlul subiectului:  

da asta stiu si eu, am facut asta in ziua cand mi-am bagat site-ul la google dar apoi l-am scos ca nu avea rost sa las meta ala acolo... era folosit doar pentru verificare la inregistrarea unui site nou atat... daia intreb din nou, ce rost are acel meta acolo daca oricum nu mai e folosit?
Sus  
Psyche

Data înscrierii: 11/Dec/2004

Trimis: Mie Sep 20, 2006 9:47 am    Titlul subiectului:  

Birkoff, multumesc pentru amplul raspuns. Singura problema pe care o avem in a adauga pe site informatiile de care vorbesti este copyright-ul. Pentru ca nu ar fi mare lucru sa luam 2-3 carti si sa le facem un xerox pe site. Site-ul este inca in lucru, dar versiunea finala va beneficia de un forum medical, asa cum spuneai. Speram sa facem un contract cu cativa medici care sa se ocupe de anumite sectiuni ale forumului.

Dictionarul de termeni medicali exista! Poate ca nu te-ai uitat atent :P
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1