Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

De ce vizitezi forumul asta ?
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Aug 31, 2006 9:39 pm    Titlul subiectului:  

Dodo, Piry iti sugereaza sa te calmezi.
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Joi Aug 31, 2006 9:40 pm    Titlul subiectului:  

Ideea este de nota 10+ dar a trebuit sa postezi un offtopic ca sa o propui deci esti in aceeasi barca cu noi... diferenta e ca tu folosesti un limbaj adecvat ... mie-mi vine pe dos sa vorbesc formal cu oameni second-hand.
Edit: Piry cine ti-a zis ca-s nervos ? Eu ma enervez doar cand imi distruge motanu cate ceva prin casa.
Sus  
Pirahna

Trimis: Joi Aug 31, 2006 9:42 pm    Titlul subiectului:  

Dodo a scris:
Edit: Piry cine ti-a zis ca-s nervos ? Eu ma enervez doar cand imi distruge motanu cate ceva prin casa.

Modul in care scrii m-a deranjat asa ca te rog sa nu te mai iei de toata lumea ...
Deci acum intelegi ce zic prin "sa te calmezi" ?
Sus  
DPGC

Data înscrierii: 09/Mar/2006

Trimis: Joi Aug 31, 2006 10:50 pm    Titlul subiectului:  

De ce intra lumea pe forumul acesta?Din mai multe motive printre care ar fi ca se chiar ajuta, chiar daca cineva iti da un link la google nu inseamna ca tu nu ai cautat, doar ca nu ai cautat bine sau nu ai avut idee dupa ce sa cauti, e printre singurele siteuri/forumuri chiar active si in care se discuta si se intreaba chestii.
Am invatat multe chestii citind forumul, chiar l-am si luat odata cu teleport pt a-l putea citii in liniste si sa vad chestii noi.
Mie unul personal imi place, si daca mai sunt certuri sau sa zic discutii aprinse asa e si in viata, nu peste tot e miere.
Sus  
xtzy

Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost

Trimis: Vin Sep 01, 2006 12:12 am    Titlul subiectului:  

Dodo a scris: xtzy daca vrei scandal deschide un thread sa ne certam linistiti sa vada lumea cat te duce capu(asta ca sa nu se supere pirahna ca n-are nici o vina ca n-ai tu controalele la zi)... daca tu intelegi mesajele pe aproape-romana e problema ta... stiu mai multe limbi straine decat poti tu sa numeri pe degete dar pe aia din mesajul ala n-o inteleg ... probleme ? Si daca nu-mi placea forumul (ceea ce incerci tu sa zici prin postul tau) nu cred ca mai stateam pe aici... uita-te la toate posturile mele si zi unul in care am cerut ajutor... deci in concluzie vin aici doar ca sa ajut ... si eventual sa ma distrez cu cate un infumurat dinasta ca tine si ca xtc (oare toti cu prefixu xt au probleme ?)
1. Nu vreau scandal, daca asta ai inteles esti = 0.
2. Nu stii cat si ce ma duce capul, asa ca mai usor cu tonul acesta.
3. Daca eu inteleg mesajele pe aproape-romana nu e problema mea, ci dimpotriva, e laudabil :)
4. De unde stii tu cat pot eu sa numar pe degete? Daca ar fi adevarat ce zici eu nu as avea cu ce tasta --> totusi tastez --> din nou vorbesti aiurea --> esti = O+0 --> esti = 0 :)
5. Nu am incercat sa zic ca nu ti-ar placea forumul, scopul meu e sa te fac sa te sinucizi :twisted:
6. Uita-te in toate posturile mele si vezi in cate am cerut ajutor.(Doamne, simt ca ma cobor la nivelul tau..)
7. Nu stiu in ce revista ai citit tu ca as fi infumurat. Mai verifica-ti sursele ;)
Somn usor :)
Sus  
Dodo

Trimis: Vin Sep 01, 2006 3:28 am    Titlul subiectului:  

Citat: Modul in care scrii m-a deranjat asa ca te rog sa nu te mai iei de toata lumea ...
Deci acum intelegi ce zic prin "sa te calmezi" ?
grr... bine... scuze.
xtzy un ultim mesaj pentru tine: esti amuzant... esti un distrus amuzant.
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Vin Sep 01, 2006 8:31 am    Titlul subiectului:  

oohhhh god !

Birkoff, propun sa facem ca la gradinita...
cine incepe sa fie sanctionat...

e mai util 8O !

nu numai in thread-ul asta...
peste tot...
daca nu stergeti/dezactivati un cont atunci sigur se va continua...

pentru xtzy si dodo
nu vreau sa ma bag intr-o `cearta` (urasc sa ma cert - unora le face placere - persoanele de fata (din topic) se excud) dar, sunteti copii. postatti raspunsuri ajutatoare si nu cred ca sunt multi useri care s-ar putea numii prosti... odata ce ai invatat un limbaj de programare inseamna ca `te duce capul` (mai mult sau mai putin)

daca am deranjat, scuze de interventie...
daca am deranjat tare rau atunci o sa fac un edit si o sa sterg interventia

toate bune !
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Vin Sep 01, 2006 10:43 am    Titlul subiectului:  

Mai dodo si xtzy.. sunteti plictisitori.. se cunoaste ca .. dar hai sa nu intru in hora voastra ... lasati draq disputele de prin topicuri.. nu cred ca interreseaza pe cineva ce parere aveti unul despre celalalt.. ..

uite ... inca un exemplu ca moderatorii dorm... stergeti domnule reply-urile astea de doi bani..

Eu sincer nu intru sa citesc tot felul de porcarii.. nu am mai vazut o disputa pe marginea unor coduri de nu mai tin minte.. aici.. fiecare face ce vrea.. cred ca am sa ma tirez...
Sus  
gabyy

Data înscrierii: 24/Feb/2005

Trimis: Vin Sep 01, 2006 11:34 am    Titlul subiectului:  

Citat: Mai dodo si xtzy.. sunteti plictisitori.. se cunoaste ca .. dar hai sa nu intru in hora voastra ... lasati draq disputele de prin topicuri.. nu cred ca interreseaza pe cineva ce parere aveti unul despre celalalt.. ..

uite ... inca un exemplu ca moderatorii dorm... stergeti domnule reply-urile astea de doi bani..

Eu sincer nu intru sa citesc tot felul de porcarii.. nu am mai vazut o disputa pe marginea unor coduri de nu mai tin minte.. aici.. fiecare face ce vrea.. cred ca am sa ma tirez...

idem
Sus  
vectorialpx

Trimis: Vin Sep 01, 2006 1:47 pm    Titlul subiectului:  

idem gabyy :lol:
... da n-am de gand sa ma tirez !
Sus  
Dodo

Trimis: Vin Sep 01, 2006 2:20 pm    Titlul subiectului:  

Inca un offtopic (promit ca e ultimu`) ...
Imi cer scuze de la cei pe care i-am deranjat cu offtopic-urile mele care de multe ori sunt putin cam deplasate. Nu caut scandal cu nimeni insa de din cand in cand trebuie sa mai inchid gura la cate unu care se trezeste sa vorbeasca aiurea. Trebuie sa intelegeti totusi ca eu nu intru mereu pe forum intr-o dispozitie buna si ca de cele mai multe ori intru ca sa ma relaxez cand imi fac nervi cu alte probleme si desi sunt obisnuit sa ma controlez la unele posturi deranjante mai dau cate o replica.
Sus  
vectorialpx

Trimis: Vin Sep 01, 2006 2:38 pm    Titlul subiectului:  

eu... personal... te iert ! :lol:
Sus  
Pirahna

Trimis: Vin Sep 01, 2006 8:26 pm    Titlul subiectului:  

domnule Mascka ... daca era sa plec pentru fiecare *ehem* individ care facea scandal atunci eram plecat de foarte multe ori ...

si in plus deobicei sunt eu ala care face scandal :lol:

Citat: Nu caut scandal cu nimeni insa de din cand in cand trebuie sa mai inchid gura la cate unu care se trezeste sa vorbeasca aiurea.
dar de data asta domnul Dodo a exagerat si este rugat sa stea jos si CIOCU MIC.
Sus  
hurrycane

Data înscrierii: 18/Sep/2005
Locație: localhost

Trimis: Vin Sep 01, 2006 9:17 pm    Titlul subiectului:  

Cum a zis si Birkoff intru pe phpromania ca sa mai invat cate ceva ...

Pai cam acu un an ma apucat si eu de php in fine sa zicem 1 an si vreo 2 luni :D...si acuma am ajuns bine (zic eu). PHPRomania m-a ajutat sa invat repede multe lucruri si m-a invatat (cel mai important) sa respect pe toti din jurul meu chiar daca acestia stiu sau nu stiu php ...

Asta zic eu ca ar trebui sa invete si ceilalti in, primul rand, si pe urma PHP and shit .. intai te porti frumos, intrebi frumos, multumesti frumos si pe urma poti sa intrebi sau sa ajuti sau sa-ti dai o parere !
In ultimul timp adica cam de vreo 1-2 sapt am observat ca ... domnul Dodo (e nou venit printre noi) cam se ia de oameni (vedeti referinta care a dat-o xtzy).
Dude eu zic sa te calmezi sa iei cartea aia "Codul bunelor maniere" s-o citesti de 2-3 ori si pe urma sa revii... sincer chiar nu-mi place cum postezi si ce fel de atitudine ai asupra celor mai putin stiutori. Eu ma gandesc ca de pe forumul asta am invatat ce stiu eu acuma si daca era unul ca tine sa-mi raspunda fugeam si faceam altceva decat php si altele... Eu cel putin te rog sa-ti revizuiesti comportamentul si sa te porti putin mai frumos fata de ceilalti utilizatori.

Cheers
Sus  
Dodo

Trimis: Vin Sep 01, 2006 9:20 pm    Titlul subiectului:  

N-am nimic cu incepatorii... eu de infumurati fac misto.

...

si uite cum m-ai facut sa mai dau un offtopic...
ok here`s the deal... cine mai are reprosuri la adresa mea sa deschida un topic la discutii generale si raspund cu cea mai mare placere
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3