Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Project site cu bucluc! :)
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
HPgeo

Data înscrierii: 10/Mar/2006

Trimis: Lun Aug 28, 2006 8:01 pm    Titlul subiectului: Project site cu bucluc! :)  

Va salut cu un nou topic interesant.
Am inceput un nou project website.
Tot scocioram pe forumuri de programare PHP si ce credeti?
Am gasit un client care dorea sa ai impletesc un plover in PHP, numai ca ploverul pe care al vrea el seamana cu cel din vitrina.
Acuam sa trecem de pilde si glume.
Clientul mia cerut sai fac un website, ghidanduma dupa alta website.
Problema este ca clientul doreste ca site-ul facut de mine sa aibe in componenta sa la fel, meniul, butoanele de sus conceptia si alte chestii, cu toate ca eu o sa mai adaug ceva nou sau o sa fac unele chestii diferite.
Problema este ca chiar in aceasta perioada website-ul a fost spart, chiar scrie pe el cand intri un mesaj ciudat si a aparut un alt website tot al fel cu alta extensie de domeniu...
Clientul ma anuntat si ma gandeam sa nu am probleme.
Cu toate ca scriptul al fac cu mana mea, adica am refer la sctructura si ideile si ecuatia folosita pentru script si metoda si aranjarea de cod.
Ca am vazut multe cehstii pe net identice (aproape)...
de exemplu:
www.google.ro - www.zoozle.net
www.prizee.com - www.nbjeux.com
Si lista continua + site-uri de surfing care seamana intre ele si ideea de FORUM, seamana intre ea.
Ce ziceti? E cu bucluc?
Nu as doti sa ma risc. Cu toate ca proiectul are o suma destul de buna si sa-r merita.
de exemplu am o inventie care face posibila adrese fara http://www. si .com etc
adica www.microsoft.com devine microsoft sau #? sau orice..
Si as dori sa o pun pe net, dar imi este frica sau sa o vand cu vreo 10.000. de euro negociapil, ca al am de un an si ceva, am tot incercat sa bag cate o stramba pe un forum pe ici pe colo, dar oare daca nu las avea, dece tot sa ma laud, as fi un netot care scrie mesaje pedegeaba sau un robot, ce?
Problema este ca daca nimeni nu ar avea voie sa faca ce am zis eu sus, atunci nici inventia sau scriptul sau projectul, nu o sa poata fi furata sau sa mil reproduca... Nu?
Si ganditiva, ideea de FORUM, este peste tot... Pana si eu am reusit sa fac un generator de forumuri ca la www.myfreebb.com, dar ceva mai cool si forum simplu.
Altfel nu mai progresa net-ul.
De ce am scris acest topic?
Pentru ca nu sunt sigur pe ceea ce vorbesc...
Sa-r putea sa ma trezesc ca mai jos voi vedea niste mesaje de la voi:
XXX a zis:
"E cu bucluc, uite exemple de site-uri care sau laut dupa alte site-uri si ce au patit www.xxx.com si www.xxx.net"
Sau altul o sa imi zica alte chestii interesanthe.
NU prea le am cu legile ca nu sunt avocat si in caest domeniu nici avocatii nu le au, daca le zic de un scirpt un PHP, AJAX, etc...
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Lun Aug 28, 2006 8:05 pm    Titlul subiectului:  

e proiectul tau ? e PENTRU TINE ?

daca nu , fa-l , ia-ti banii ... de acolo e problema clientului. (spiritul romanesc triumfa)

daca e proiectul tau , pune-i alt design si gata.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Pagina 1 din 1