| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
AntonioDaniel
Data înscrierii: 28/Aug/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Aug 28, 2006 6:22 pm Titlul subiectului: Ce trebuie sa faci pt a avea succes cu un magazin online? |
|
|
Care sunt dupa parerea voastra primele 10 lucruri care trebuiesc aplicate pentru a avea succes cu un magazin online? O florarie online sau un magazin de cadouri de exemplu?
Astept cu interes parerea voastra. |
|
| Sus |
|
Dodo
Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta
|
| Trimis: Lun Aug 28, 2006 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
O florarie in nici un caz dar cadouri as cumpara online daca pretul e bun.
Ce ar trebui sa faci ca sa ai succes?
1. sa practici preturi mai mici decat in magazin (ca deh.. n-ai de platit chirie pe spatiu, vanzatoare etc blah blah)
2. sa oferi produse de calitate
3. sa promovezi situl la greu
4. sa oferi mai mult decat concurenta
5. sa oferi cat mai multe metode de plata
6. sa ai un site accesibil si cu un aspect care nu imita falimentul (design placut si rapid la incarcat - nu folosi flash)
7. sa folosesti un limbaj adecvat pe site (fara texte gen 'cadourile noaste e misto') aici fac un ps la postul tau ... verifica gramatica putin sa nu te confund cu Vanghelie
8. sa oferi curierat cat mai rapid (sa nu imbatraneasca clientul pana-i vine produsul
...si cam atat |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
|
| Trimis: Lun Aug 28, 2006 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
un magazin online cu de toate :P asa ai clienti variati si daca e bine facut site-ul poate depasesti ebay sau macar okazii.ro :D
eventual inainte sa te bagi in afacerea asta poate ar fi bine sa citesti si ce e pe aici http://www.afaceri-online.net/ si articolul de aici |
|
| Sus |
|
AntonioDaniel
|
| Trimis: Lun Aug 28, 2006 7:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Birkoff a scris: un magazin online cu de toate :P asa ai clienti variati si daca e bine facut site-ul poate depasesti ebay sau macar okazii.ro :D
eventual inainte sa te bagi in afacerea asta poate ar fi bine sa citesti si ce e pe aici http://www.afaceri-online.net/ si articolul de aici
Am citit trimiterile tale si mi se par descurajante, cel putin pentru cei care vor sa-si deschida un magazin online de produse IT. Si spun asta avand in vedere adaosul comercial pe care ar trebuii sa-l practici pt a avea succes.
Comisioanele si taxele pt implementarea platii online cu card, sunt intreadevar foarte mari asta am verificat si eu.
Totusi avand un magazin de cadouri pot practica adaosuri mai mari.
Livrarea se face ultrarapid. Pt produsele aflate pe stoc in 12 ore in Bucuresti si 24 de ore pt restul tarii prin curier rapid.
Vor mai fi si alte facilitati asa ca sper sa am succes. |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
|
| Trimis: Lun Aug 28, 2006 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar verifica daca preturile tale nu sunt mai mari ca la concurenta (exemplu fungift.ro sau cadouri-suveniruri.ro sau altii pe aceeasi linie cu tine (sunt destui de multi daca dai o cautare pe google) in rest itidoresc succes...
Uite eu de exemplu nu am gasit in Romania obiecte (cadouri) celtice sau gotice sau asemanatoare, pe cand in afara e plin netul... Si la noi exista piata pentru asa ceva, o simpla relama prin cluburi si faci vanzare sigur... |
|
| Sus |
|
AntonioDaniel
|
| Trimis: Lun Aug 28, 2006 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu am de gand sa aduc ceva mai aproape de noi...si anume obiecte de decor si artizanat de la Horezu (arta romaneasca pura). "Obiecte (cadouri) celtice sau gotice" este si asta o idee buna sa vad cum as putea sa fac rost de ele - furnizori. |
|
| Sus |
|
kul
Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta
|
| Trimis: Lun Aug 28, 2006 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. fiecare afacere este facuta in felul TAU propriu
2. sa faci un studiu de piata inainte, in care presupunerea sa fie cat mai mult eliminata
3. sa rezolvi intai schema problemelor off-line
4. sa ai curaj
5. greseala este prietenul tau. inveti din ea, te calibreaza si te ridica mai departe. |
|
| Sus |
|
punctweb
Data înscrierii: 24/Mar/2004
|
| Trimis: Mar Aug 29, 2006 9:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Dodo a scris: O florarie in nici un caz (...)
de ce nu: http://floriinconstanta.ro/flori-florarie-online/ |
|
| Sus |
|
Dodo
Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta
|
| Trimis: Mar Aug 29, 2006 9:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Florariile sunt afaceri falimentare in ziua de azi.
Edit: Am ramas shocat de preturile de pe linkul care l-ai postat |
|
| Sus |
|
AntonioDaniel
|
| Trimis: Mar Aug 29, 2006 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| De ce spui asta despre florariile online? Mie unul mi se par ca merg relativ bine vazand nr de vizite inregistrate de trafic.ro (vezi floridelux.ro) si avand in vedere ca investitia initiala consta in dezvoltarea si promovarea magazinului si mai putin in stocuri. Colaborezi cu o florarie si buchetele le poti lua doar atunci cand ai o comanda. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Aug 29, 2006 12:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca faci vreun magazin online eu zic sa fie legat de ceva ce lumea are nevoie acum si in viitor.
Si intotdeauna o sa fie nevoie de alimente , bauturi , flori (deh , femei) , jucarii (si pentru copii si pentru adulti) , imbracaminte , incaltaminte , muzica , filme , produse electronice.
Alege-ti. |
|
| Sus |
|
eduardmarius
Data înscrierii: 26/Noi/2006
Locație: Bucharest
|
| Trimis: Dum Noi 26, 2006 4:33 am Titlul subiectului: Florarie Online |
|
|
Salut,
am citit parerile voastre despre site-urile cu flori si cadouri. eu am apelat la aceasta Florarie Online si am fost foarte multumit. Pretul pentru 17 trandafiri a fost acelasi ca si la o florarie stradala din centru, florarie care nu-mi ataseaza nici o felicitare personalizata si nici nu-l duce direct la iubita mea..
Cum peste tot in lume cadourile online sparg piata de ecommerce nu inteleg de ce la noi sa fie altfel..
o zi buna |
|
| Sus |
|
punctweb
Data înscrierii: 24/Mar/2004
|
| Trimis: Dum Noi 26, 2006 8:46 am Titlul subiectului: Re: Florarie Online |
|
|
eduardmarius a scris: (...) Pretul pentru 17 trandafiri a fost acelasi ca si la o florarie stradala din centru, florarie care nu-mi ataseaza nici o felicitare personalizata si nici nu-l duce direct la (...)
agree (desi mai sunt si exceptii...) |
|
| Sus |
|
mpierre
Data înscrierii: 30/Ian/2007
|
| Trimis: Mar Ian 30, 2007 12:57 am Titlul subiectului: cadouri nu am trimis, insa flori da |
|
|
| am vrut sa trimit si eu un cadou online insa nu stiam ce sa aleg si am ajuns sa trimit flori de pe o florarie online despre care auzisem ca este super serioasa, si chiar a fost, insa la preturile alea, era si cazu :) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|