| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
dani
Data înscrierii: 30/Iul/2004
|
| Trimis: Sâm Aug 26, 2006 9:45 pm Titlul subiectului: PAGINADESTART.RO |
|
|
PAGINADESTART.RO este construita pentru toti cei care vor sa stie unde gasesc informatiile care ii intereseaza online.
Dorinta noastra este sa va usuram cautarea si sa va ajutam sa gasiti "tot ce doriti" online.
PAGINADESTART.RO este un portal de linkuri cu nenumarate pagini, administrate de voluntari care au cunostiinte în domeniu.
Fiecare pagina reda o imagine de site-uri alese cu atentie, categorizate alfabetic sau dupa subiect.
Asteptam din partea dvs. voluntari care sa se se ocupe de pagina domeniului care il pasioneaza. Va oferim pe acesta pagina un loc de banner.
Sunt binevenite idei/propuneri/observatii.
Ne puteti contacta la contact@paginadestart.ro
Va multumim,
Echipa paginadestart.ro |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Aug 26, 2006 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. O idee, de ce nu dati posibilitatea vizitatorului sa isi faca propria fereastra cu linkurile si datele care il intereseaza? ceva cum e la google, sa am posibilitatea sa imi aduc linkurile si domeniiile si datele si stirile sau ce mai am eu nevoie si sa le aranjes acolo...
In momentul de fata e doar o pagina cu multe linkuri aranjate pe categorii, un fel de director web care nu are o categorie importanta si anume IT&C (am vazut doar categoria Calculatoare)
2. Si in alta ordine de idei daca am inchis o fereastra cum o aduc inapoi? Poate vreau doar sa o minimizez (cum e la google) nu sa o inchid de tot...
3. si daca vreau sa adaug un site intr-o categorie cum fac? nu m-am prins desi am cautat...
4. ma enerveaza ca tot dau clikuri pe acolo si la un moment dat ma trezesc ca am 10 ferestre deschise cu paginile de acolo... nu se poate sa nu se mai deschida cu target _blank ?
5. uite ceva sa va inspirati http://www.google.com/ig?hl=ro |
|
| Sus |
|
crick
Data înscrierii: 24/Feb/2006
Locație: Craiova
|
| Trimis: Sâm Aug 26, 2006 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce unele ferestre sunt albastre iar altele rosii?
Si de ce nu pot sa inchid unele ferestre? (ex: Pagini personale) |
|
| Sus |
|
bogdan_t3
Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: cluj-napoca
|
| Trimis: Dum Aug 27, 2006 3:23 am Titlul subiectului: |
|
|
| sincer dc tot vreau sa pierd vremea de-a prastia intru pe http://la-start.ro/ care ii cam exact ce faceti voi.. serios idei originale cand apar? ma enerveaza sa vad situri cu aceleasi idei.. nimeni nu vine cu ceva original.. nu neapart din punctul de vedere al contentului cat al punctului de vedere si al display-ului.. |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Dum Aug 27, 2006 10:13 am Titlul subiectului: |
|
|
| lol, credeam si eu ca e ajax , cand dau pe x sa-mi dispara instant casuta aia, da` de unde ... |
|
| Sus |
|
dani
|
| Trimis: Dum Aug 27, 2006 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Birkoff iti multumesc pentru sfaturile si observatiile pe care le-ai facut:
1. deocamdata singura fereastra editabila este " Pagini personale", dar ne gandim sa il facem gen google
2. era un "bug" .. acum este numai minimalizata cand se da click pe icon-ul close
3. in fereastra "Despre PAGINA DE START", la pagina "Contact PAGINA DE START" se poate propune un link. Vom face o pagina cu propune link unde vizitatorul sa si aleaga categoria si administartorul subpaginii doar sa dea accept.
4. ne gandim la posibilitatea excluderii la target _blank. inca ni se pare o solutie destul de fiabila, dar exact cum zici cand sunt 10 subpagini deschise devine o problema.
crick: acum toate ferestrele sunt rosii, tot design-ul poate fi modificat din control panel-ul site-ului(default a fost un timp acel albastru)
bogdan_t3: ne vom diferentia de la-start.ro prin content(care va fi foarte atent introdus si verificat pe parcurs) dar si prin cateva functionalitati pe care le vom adauga pe parcurs
kleampa: printre functionalitatile care vrem sa le adaugam se numara si folosirea AJAX pentru inchiderea/deschiderea ferestrelor
Va multumim inca o data tuturor celor care ne-ati scris.
Asteptam noi sugestii/comentarii. |
|
| Sus |
|
Dodo
Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta
|
| Trimis: Dum Aug 27, 2006 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi place ca nu ai poluat pagina cu multe ads-uri ... ai respectul meu pentru asta.
Si totusi faza cu hide nu era mai usor de facut cu js ? Mi se pare aiurea sa-mi dea refresh la pagina cand apas pe 'X' .
Cat despre continut... la grupul radio ai scris 'Eupopa FM' in loc de 'Europa FM' :D ... si ti-as recomanda sa adaugi ceva si pentru ascultatorii de muzica electronica... iti recomand 'radiodeea punct ro' si 'di punct fm'. |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Dum Aug 27, 2006 10:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
dani.. personalizeaza-l Ajax Portal
sau inspirate.. e chiar reusit..
despre al tau Birkoff sa zis de functionalitate.. eu zic ceva de design.. pls.. scapa de acel rosu.. cauta 2 culori combinate.. de preferinta reci.. si cine stie .. poate al incadrezi in ceva.. un chenar gen fieldset |
|
| Sus |
|
gigi_rain
Data înscrierii: 18/Feb/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Dum Aug 27, 2006 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
www.paginadestart.ro VS www.startpage.ro
Comentati voi "98% copie a startpage.ro" :lol: |
|
| Sus |
|
Dodo
|
| Trimis: Dum Aug 27, 2006 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Busted !
Macar numele puteai sa-l alegi mai original :) las`o draq inteleg sa te inspiri... dar macar numele sa ti-l faci singur.
Si totusi ca sa privim partea frumoasa a lucrurilor (o tin pe a mea cu ads-urile) ... este versiunea de startpage.ro cu mai putine ads :)
... stiu ... am o problema cu ads... dar ce sa fac cand tot netu e plin cu situri facute de nesatui care-si pun zeci de reclame ca sa le vina lor bani mai multi. |
|
| Sus |
|
dani
|
| Trimis: Dum Aug 27, 2006 11:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ideea este preluata de pe www.startpagina.nl. Site-ul olandez fiind primul de acest fel. Tot in Olanda mai exista si versiunea www.startpage.nl.
Deci putem trece de startpage.ro si ajungem la startpagina.nl.
Numele domeniului paginadestart.ro mi se pare cea mai potrivita pentru ceea ce este si ceea ce va fi acest site. |
|
| Sus |
|
Dodo
|
| Trimis: Dum Aug 27, 2006 11:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Aha... deci in concluzie n-ai copiat startpage.ro ci v-ati inspirat din acelasi site. Ce urmeaza sa aflu ? Si sa nu-mi spui ca startpagina.nl a copiat de la startpage.nl sau invers ... prefer sa cred ca-s facute de acelasi om :)) (deja e prea complicata treaba :D) |
|
| Sus |
|
wp
Data înscrierii: 25/Mar/2006
|
| Trimis: Lun Aug 28, 2006 1:15 am Titlul subiectului: |
|
|
presupun ca o sa vina si vremea cand google o sa renunte sa indexeze toate tampeniile de portaluri clonate si reclonate...
penal... |
|
| Sus |
|
Dodo
|
| Trimis: Lun Aug 28, 2006 1:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| Slabe sanse :) |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Lun Aug 28, 2006 9:01 am Titlul subiectului: |
|
|
wp a scris: presupun ca o sa vina si vremea cand google o sa renunte sa indexeze toate tampeniile de portaluri clonate si reclonate...
penal...
Google penalizeaza duplicate content.. nu site-urile ce folosesc acelasi template ... dar daca site-ul lui dani are continut de calitate si o promovare pe masura... o sa intreaca si pe olandezul ala...
io nu inteleg de ce nu schimbati ceva.. sa nu mai semene asa izbitor.. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|