Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Securitate fara a folosi safe_mode
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Servere Web
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bin_asc

Data înscrierii: 31/Mar/2006

Trimis: Sâm Aug 26, 2006 12:55 am    Titlul subiectului: Securitate fara a folosi safe_mode  

De o vreme sunt intr-un business de hosting.Sunt administratorul a mai multor servere, si vreau sa asigur o securitate buna pentru toti clientii. Vreau sa vad daca ma poate ajuta cineva sa gasesc o solutie de securitate pentru server, ca sa nu mai folosesc safe_mode on. Vreau sa am o securitate gen Godaddy, ca si ei nu folosesc safe_mode on, la fel ca altii. Stiu ca sunt si disable_functions pentru aceasta, dar atat nu este de ajun s pentru a securiza serverul. Imi trebuie ceva mai multe de facut. Va astept raspunsurile. ;)
Sus  
kul

Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta

Trimis: Dum Aug 27, 2006 11:32 am    Titlul subiectului:  

poti sa stabilesti ce functii fac exceptie de la safe_mode. citeste documentatia. (nu le stiu pe din afara, metoda e in manual).
Sus  
bin_asc

Data înscrierii: 31/Mar/2006

Trimis: Vin Sep 01, 2006 9:45 pm    Titlul subiectului:  

Ok, dar dat fiind faptul ca sunt o groaza, si in plus documentatia nu spune prea multe de exemplu care comenzi nu dauneaza la dezactivare.... asa ca ajutorul tau.... mai trebuie. Altcineva ?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Servere Web
Pagina 1 din 1