|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Noi 03, 2006 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
The Dog a scris: ieftin...
din cauza asta pierd bani si imagine...
Stii cum zice, cat dai atat face. Daca nu ma insel eu, placa (discul de vinilin) standard la contractele de hosting este ca esti despagubit pt. perioadele de nefunctionare, asa ca poti cere despaguri aia cativa centi care acopera cele 2 zile de down :) |
|
| Sus |
|
The Dog
Data înscrierii: 01/Noi/2005
|
| Trimis: Vin Noi 03, 2006 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
hehehe...
da, corect, bine zis! :) |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Sâm Noi 04, 2006 1:01 am Titlul subiectului: |
|
|
si mie mi se intampla cam tot aia, dog
am postat portofoliul la ejobs si primesc mail:
"compania XXXX a vizualizat cv-ul dumneavoastra"
:( ma intreb ce parere si-a facut cand l-a vazut pe marele 404 ! |
|
| Sus |
|
Dodo
Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta
|
| Trimis: Vin Noi 03, 2006 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| V-am avertizat cu stabilitatea la domeniu-ieftin... |
|
| Sus |
|
elvsoft.com
Data înscrierii: 28/Feb/2005
Locație: Cluj-Napoca
|
| Trimis: Vin Noi 03, 2006 6:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
domeniu-ieftin.com, au avut ceva probleme cu un harddisk.
Se discuta aici:
http://www.gazduire.info/forum/viewtopic.php?p=17653 |
|
| Sus |
|
DjAdi
Data înscrierii: 11/Apr/2005
|
| Trimis: Sâm Noi 04, 2006 3:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Dodo a scris: La mxhost ai apache handlers in cpanel insa nu cred ca suporta php5 pentru ca s-ar fi laudat pe site cu php5 :)
Este php5 , insa nu s-a actualizat siteul pentru ca se lanseaza in cateva zile o noua versiune actualizata, se oferta PHP5 atata pe server in RO cat si in SUA, trebuie doar sa cereti cand se activeaza contul sa fie pe php5 sau se poate transfera daca doriti trecere de pe php4 pe 5, pentru ca nu se poate schimba la un server intreb versiunea de php, de exemplu oscommerce nu vrea pe php5 sa merga, in versiunile ce sunt instalate acum pe servere. |
|
| Sus |
|
black diamond
Data înscrierii: 23/Mai/2005
|
| Trimis: Sâm Noi 04, 2006 8:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Conditiile alegerii
1. php 5, safe mode off, cat mai multe librarii uzuale instalate (gd, etc)
2. suport tehnic
3. backup-uri
4. posibilitatea de adaptare a unui plan dupa nevoi
La (2)... sa primesc mailuri regulat si in avans daca/cand se va lucra la server, cand sunt probleme (de care eu s-ar putea sa nu ma lovesc) - apreciez onestitatea. Decat un 'vom verifica' mai bine un 'da, stim ca exista o problema, se va lucra in urmatoarele x zile'. Din cate conturi am avut doar doua firme m-au convins de profesionalism. Si sa raspunda cu "nu stiu/stim" decat sa ignore e-mail-ul.
Ca adaugire la cele de mai sus... e un punct in plus daca sunt la curent cu ultimele bug-uri sau exploit-uri ce tine de softurile instalate pe server, de exemplu un mail primit ieri de la organic.ro.
Citat: In urma publicarii unui buletin de securitate ce implica o vulnerabilitate in versiunea curenta PHP 5.1.6 s-a decis blocarea functiilor htmlentities() si htmlspecialchars() pana la eliberarea unui build pe versiunea 5.2.0 din partea CPanel.net
Bulentinul de securitate il puteti consulta la adresa:
http://secunia.com/advisories/22653/
Rugam clientii care au in cadrul site-ului cod PHP ce utilizeaza aceste functii si observa disfunctionalitati grave in functionalitate sa ne contacteze cat mai rapid pentru gasirea unei solutii.
Si da, in general cati bani dai atatia face. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Sâm Noi 04, 2006 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
offtopic :)
si-a revenit domeniu-ieftin
urrraaaaa !
ontopic
true... dar mie mi se pare ca raportul calitate-pret e super ridicat ! |
|
| Sus |
|
black diamond
Data înscrierii: 23/Mai/2005
|
| Trimis: Dum Noi 05, 2006 12:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca reply-ul de mai sus era pentru "cat dai atata face":
Daca ar fi sa recomand unu din doua hostinguri, unu mai ieftin si unul mai reliable (imi scapa in romana cuvantul sau expresia echivalenta), o sa-l recomand intotdeauna pe al doilea, dar o sa-l prezint si pe primul cu dar-urile de rigoare clientului. El alege ce doreste. Daca ii recomand sau ii pun site-ul pe un hosting care pica des (din perceptia clientului - poate pica de 3 ori pe an, dar daca pica fix cand are nevoie clientul downtime-ul perceput e de 100%) prefer sa pierd din bani dar sa nu pierd din "reputatie" (iar imi scapa cuvantul potrivit). Decat sa spuna clientul ca e vina mea ca i-am recomandat un hosting problematic mai bine sa-si dea singur o palma peste cap si accepte ca am avut dreptate (nu neaparat sa si recunoasca fata de mine).
Depinde acum de la site la site si de posibilitati.
Daca mi-as face chiar si un simplu blog pentru mine as cauta hosting cu cat mai putine batai de cap. Sau mai bine zis solutia, nu hosting-ul, care sa-mi ofere cat mai mare libertate si cat mai putina munca pe termen lung. |
|
| Sus |
|
Ali
Data înscrierii: 03/Sep/2007
|
| Trimis: Lun Sep 03, 2007 11:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| Incearca romarg.ro. |
|
| Sus |