| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
beginner18
Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Iun 28, 2005 12:26 am Titlul subiectului: magazin virtual |
|
|
| Cum anume pot face rost de produse mai ieftine?Presupunand ca detin 1 firma si 1 magazin virtual, am inteles ca am anumite reduceri(ca firma) pentru produse, si sa fiu un fel de intermediar.Am trimis mail la cateva firme...R: NIMIC. Imi puteti sugera ceva...(cred ca ma pun sa imi vand calculatoru, ca oricum e cam invechit) :)) |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Mar Iun 28, 2005 7:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Adica vrei sa fii reseller?
Pai simplu: convingi firma X ca esti meserias si vei face vanzari multe, de aceea ei trebuie sa-ti faca o reducere de X%. Cumperi de la ei mai ieftin, vinzi pe net la pretul real, ce ramane e al tau.
SAU
Ai cel mai bestial magazin virtual si ceri chirie de la firmele care vor sa-si vanda produsele prin intermediul tau. Un fel de Metro, care nu are produse proprii, dar vin altii si platesc ca sa-si vanda produsele acolo. |
|
| Sus |
|
beginner18
|
| Trimis: Mar Iun 28, 2005 7:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| Da, m-am gandit asa, insa pentru prima varianta se pare ca va trebui sa ma duc la sediul lor, si sa vorbesc cu ei, ca la mail nu raspund(probabil au prea multe mail-uri primite).Am sa vad ce pot face |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Mar Iun 28, 2005 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sa te imbraci la 4 ace. :wink: |
|
| Sus |
|
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
|
| Trimis: Mar Iun 28, 2005 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Trebuie luat in considerare urmatorul aspect pentru varianta cu obtinerea unor preturi bune la furnizori:
trebuie sa dovedesti, ca ai vanzari de x miliarde pe luna pentru acele produse pe care intentionezi sa le achizionezi, pentru ca acei furnizori sa te ia in considerare. Nu ai cum sa faci acele vanzari daca nu ai preturi competitive, deci te afli intr-un cerc vicios. Aici intervine capitalul care trebuie sa iti sustina afacerea.
De asemenea te mai lovesti de braduri gen Canon, care nu este interesat de nici un fel de negociere, deoarece au o parte buna din piata, au vanzari care depasesc planul, deci nu ii intereseaza mai mult.
Avantajele unui magazin electronic: costul redus pentru mentinerea acestuia, stoc minim, lipsa chiriei unui punct de desfacere, sediul poate sa fie intr-un apartament, etc... |
|
| Sus |
|
mgh
Data înscrierii: 17/Feb/2005
|
| Trimis: Mie Iul 27, 2005 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
discuta cu firmele mari din domeniu. de obicei poti sa devii reseller dar iti trebuie un volum minim/fiecare comanda ca sa iei la pret de reseller.
dezavantaje magazin electronic: trebuie sa fii pus la punct cu logistica. trebuie sa zbarnai ca sa ajunga produsele urgent la client. asta daca vrei sa mai vina si a 2-a oara. si daca nu esti bine organizat cu livrarea poti sa pierzi rapid toate economiile aduse de un magazin electronic. |
|
| Sus |
|
beginner18
|
| Trimis: Vin Iul 29, 2005 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| m-am lecuit si pentru treaba asta.am sa creez totusi un magazin virtual, poate pentru revanzare, insa sa-l pun in practica, ar fi ceva, as avea sanse sa iasa bine, insa e mult prea mult timp de petrecut, si nu se merita. Daca o sa am alte idei pe viitor...o sa il folosesc, daca nu, il tarasc la portofoliu si il las acolo :) |
|
| Sus |
|
vitea
Data înscrierii: 10/Ian/2006
|
| Trimis: Mie Ian 11, 2006 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fratioare, marketing prin e-mail nu se face!
Am trimis acum vreo 2 ani de zile oferta mea la toate adresele de e-mail gasite in vreo 5 directoare gen Pagini Aurii. Cate comenzi crezi ca am primit? Zero!!!
Am construit cred ca mai bine de 20 de magazine virtuale. Dar pentru a obtine contractele a trebuit sa alerg. Si nu putin!!!
In ultimul timp, ce-i drept, au inceput sa-mi vina solicitari si de pe Internet. Explicatia consta in portofoliul pe care am reusit sa-l creez de-a lungul celor vreo 4-5 ani de specializare in comert electronic. |
|
| Sus |
|
beginner18
|
| Trimis: Joi Ian 12, 2006 9:59 am Titlul subiectului: |
|
|
lol
postu era inceput de muuult timp. de atunci m-am angajat si am vazut si eu realitatea...nu mai era nevoie de raspuns...
merci oricum |
|
| Sus |
|
relaxat
Data înscrierii: 10/Mai/2006
|
| Trimis: Dum Mai 14, 2006 3:29 pm Titlul subiectului: Promotii, Oferte si Concursuri la “Mall-ul de pont |
|
|
A-nceput vanatoarea de SuperPonturi pe www.megapromotii.ro
Tu esti pregatit pentru vanatoare?
Megapromotii.ro este locul unde afli despre toate promotiile, ofertele speciale, super concursurile cu premii. Aici vei gasi cele mai mici preturi pentru orice:
de la imbracaminte la electronice, de la calculatoare la bauturi si alimente, de la cosmetice la masini si motociclete.
Cu un minim de efort, zilnic, 24h/24h vei putea gasi aici tot ce vrei la preturi de exceptie, centralizatorul de ponturi acopera o gama diversificata de domenii de activitate.
Daca si tu vanezi promotii, oferte si concursuri, atunci www.megapromotii.ro este “Mall-ul tau de ponturi” unde vanatoarea se va transforma in joaca.
Cumpara inteligent! Navigand usor si rapid vei gasi exact ceea ai nevoie si vei fi intotdeauna multumit. |
|
| Sus |
|
beginner18
|
| Trimis: Dum Mai 14, 2006 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
din prima eroarea
http://www.megapromotii.ro/oferte_companie.php?id=116&cid=26 |
|
| Sus |
|
mihu_lucian
Data înscrierii: 05/Oct/2006
|
| Trimis: Joi Oct 05, 2006 1:37 pm Titlul subiectului: Magazin virtual la cheie ? adevar sau reclama aiurea |
|
|
Toata lumea se lauda ca vindemagazine virtuale la cheie ... dar mai mult de juma' din ei copiaza scripturi de pe net, 5 ore de tradus text si gata site-ul. Ar trebui sa existe o lege impotriva fenemenului.
Ce parere aveti de http://www.webrainiacs.ro/myvirtualshop ? E creatie proprie si nu are nimic copiat. |
|
| Sus |
|
Tenadder
Data înscrierii: 09/Ian/2007
|
| Trimis: Mar Ian 09, 2007 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
amazing! :) :)
http://cristinaaquilerasucking.info/hotnews/52800
regards, Tenadder |
|
| Sus |
|
manilodisan
Data înscrierii: 03/Noi/2006
|
| Trimis: Lun Ian 22, 2007 4:25 am Titlul subiectului: |
|
|
| Mai citeste si tu despre affiliate sales. Se fac multi bani dar e accesibil la noi. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|