Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

newsletter
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
al3xu00

Data înscrierii: 18/Aug/2006

Trimis: Vin Aug 18, 2006 9:13 am    Titlul subiectului: newsletter  

Salut,
In primul rand sant foarte incepator in php.
Am nevoie de un script care sa-mi permita sa trimit news-lettere la o lista de mailuri.Site-ul meu este gazduit de rol.ro si daca incerc sa trimit cu un mailer(g-lock ) spre exemplu il ia ca spam.Continutul mailului are defapt extensia gif,contine un text si niste poze.Nu vreau sa trimit spam,vreau doar k clientii firmei sa primeasca mailuri de la noi.Nu am gasit inca un program care sa trimita la mai multe adrese.......as vrea k la "FROM:..." sa apara ceva de genu newsletter@firma_mea.ro si nu toata lista de mailuri la care a fost trimis.
Sper sa ma ajute cineva.....
Multumesc
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Aug 18, 2006 9:19 am    Titlul subiectului:  

Foloseste Outlook din windows :D
Sus  
al3xu00

Trimis: Vin Aug 18, 2006 9:22 am    Titlul subiectului:  

e naspa outlook si ti-am zis,vreau ca aia sa vada k a fost trimis la o singura adresa nu sa aparo o polologhie intreaga.Stii....astia vor sa vada k primesc fiecare in parte si nu ca am trimis la 100 de insi :D
Sus  
Birkoff

Trimis: Vin Aug 18, 2006 9:26 am    Titlul subiectului:  

Eu MS Outlook folosesc si nu vede nimeni la ce adrese a mai fost trimis mesajul.
Important e ca la campul To sa bagi adresa ta si la campul Bcc sa bagi adresele la care vrei sa se trimita. Astfel fiecare va vedea adresa ta si atat.
Sus  
al3xu00

Trimis: Vin Aug 18, 2006 9:34 am    Titlul subiectului:  

...ink ceva ...pot folosi o lista predefinita cu adrese de mail???adik sa incarc lista cu 100 mailuri si sa trimita la toti din lista si sa para ca a fost trmis individual pt fiecare?nu am folosit niciodata outlook!da-mi mai multe detalii te rog!
Sus  
Birkoff

Trimis: Vin Aug 18, 2006 10:31 am    Titlul subiectului:  

Deci eu in MS Outlook deschid din el address book si acolo imi fac grupuri, si in fiecare grup bag adresele de mail respective.
Asa pentru fiecare firma/site am cate un grup.

Ca sa faci un grup dai clik pe primul icon (new entry) si selectezi de acolo new distribution list - in fereastra care apare scrii numele grupului si incepi sa bagi adresele pentru acel grup.

Apoi cand vrei sa trimiti un e-mail scrii la To adresa ta de mail si la Bcc selectezi din lista numele grupului dorit si mesajul se va trimite la toate adresele din acel grup.

Asemanator e si cu Outlook Expres, nu e mare diferenta.
Sus  
al3xu00

Trimis: Vin Aug 18, 2006 10:35 am    Titlul subiectului:  

mersi frumos ,merge asa :D,am descoperit k aceeasi faza merge si in Mozilla Thunderbird
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Pagina 1 din 1