| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
al3xu00
Data înscrierii: 18/Aug/2006
|
| Trimis: Vin Aug 18, 2006 9:13 am Titlul subiectului: newsletter |
|
|
Salut,
In primul rand sant foarte incepator in php.
Am nevoie de un script care sa-mi permita sa trimit news-lettere la o lista de mailuri.Site-ul meu este gazduit de rol.ro si daca incerc sa trimit cu un mailer(g-lock ) spre exemplu il ia ca spam.Continutul mailului are defapt extensia gif,contine un text si niste poze.Nu vreau sa trimit spam,vreau doar k clientii firmei sa primeasca mailuri de la noi.Nu am gasit inca un program care sa trimita la mai multe adrese.......as vrea k la "FROM:..." sa apara ceva de genu newsletter@firma_mea.ro si nu toata lista de mailuri la care a fost trimis.
Sper sa ma ajute cineva.....
Multumesc |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Aug 18, 2006 9:19 am Titlul subiectului: |
|
|
| Foloseste Outlook din windows :D |
|
| Sus |
|
al3xu00
|
| Trimis: Vin Aug 18, 2006 9:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| e naspa outlook si ti-am zis,vreau ca aia sa vada k a fost trimis la o singura adresa nu sa aparo o polologhie intreaga.Stii....astia vor sa vada k primesc fiecare in parte si nu ca am trimis la 100 de insi :D |
|
| Sus |
|
Birkoff
|
| Trimis: Vin Aug 18, 2006 9:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu MS Outlook folosesc si nu vede nimeni la ce adrese a mai fost trimis mesajul.
Important e ca la campul To sa bagi adresa ta si la campul Bcc sa bagi adresele la care vrei sa se trimita. Astfel fiecare va vedea adresa ta si atat. |
|
| Sus |
|
al3xu00
|
| Trimis: Vin Aug 18, 2006 9:34 am Titlul subiectului: |
|
|
| ...ink ceva ...pot folosi o lista predefinita cu adrese de mail???adik sa incarc lista cu 100 mailuri si sa trimita la toti din lista si sa para ca a fost trmis individual pt fiecare?nu am folosit niciodata outlook!da-mi mai multe detalii te rog! |
|
| Sus |
|
Birkoff
|
| Trimis: Vin Aug 18, 2006 10:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Deci eu in MS Outlook deschid din el address book si acolo imi fac grupuri, si in fiecare grup bag adresele de mail respective.
Asa pentru fiecare firma/site am cate un grup.
Ca sa faci un grup dai clik pe primul icon (new entry) si selectezi de acolo new distribution list - in fereastra care apare scrii numele grupului si incepi sa bagi adresele pentru acel grup.
Apoi cand vrei sa trimiti un e-mail scrii la To adresa ta de mail si la Bcc selectezi din lista numele grupului dorit si mesajul se va trimite la toate adresele din acel grup.
Asemanator e si cu Outlook Expres, nu e mare diferenta. |
|
| Sus |
|
al3xu00
|
| Trimis: Vin Aug 18, 2006 10:35 am Titlul subiectului: |
|
|
| mersi frumos ,merge asa :D,am descoperit k aceeasi faza merge si in Mozilla Thunderbird |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|