| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ntsystems
Data înscrierii: 14/Aug/2006
|
| Trimis: Mar Aug 15, 2006 8:46 am Titlul subiectului: Is your website hackable? |
|
|
NT Syetms ofera auditarea aplicatiilor web GRATUIT.
Detalii pe site-ul www.ntsystems.ro |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Aug 15, 2006 1:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu vad mai exact CE face site-ul vostru ... ca sunt trimis pe acunetix (pe care il folosesc si eu) si pe gfi ...
deci scopul site-urilor ?
ca nu NT Systems ofera auditare gratuit din cate vad , ci cele 2 companii enumerate mai sus. |
|
| Sus |
|
whooper
Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON
|
| Trimis: Joi Aug 17, 2006 5:46 am Titlul subiectului: |
|
|
| mai mult .. zau daca stiu de ce trebuie imprastiat topicul in 3-4 locuri .. si inca .. ideea e "imprumutata" aproape in intregime de la OWASP http://www.owasp.org (pana si fisierele XML cu testele sunt luate de acolo) implementarea pare sa fie proprie .. dar tuturor fisierelor XML livrate cu Acunetix WS le lipseste referinta catre DTD .. Il puteti lua de aici : http://dippernet.dyndns.org/WebApplicationTest.dtd pentru ca in kit nu exista asa ceva. |
|
| Sus |
|
ntsystems
Data înscrierii: 14/Aug/2006
|
| Trimis: Mar Sep 26, 2006 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
NT Systems in parteneriat cu Acunetix va oferta oportunitatea de va audita in mod gratuit aplicatiile web.
NT Systems comercializeaza in Romania produsul Accunetix Web Vulnerability Scanner.
Solutia pe care v-o propunem noi “ Accunetix Web Vulnerability Scanner” auditeaza in mod automat aplicatiile dvs web prin verificarea vulnerabilitatii la “ SQL Injection”, “cross site scripting” precum si alte posibile elemente ce pot fi exploatate de hackeri.
Datele nostre de contact sunt:
NT Systems SRL
www.ntsystems.ro
Tel./fax: 021.252.14.22
e-mail: sales@ntsystems.ro |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |