Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

idee de afacere
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
madsoftdesign

Data înscrierii: 04/Aug/2006

Trimis: Dum Aug 13, 2006 2:29 pm    Titlul subiectului: idee de afacere  

salut, nu stiu daca este bine unde postez dar daca am gresit va rog sa-l mutati vs. as dorii o parere din partea dvs. in leg cu:

doresc sa realizez un ste in care sa vand: templateuri cu drepturi de revindere sau tutoriale si carti ... ce ziceti este o idee buna?!! :lol:
Sus  
gigi_rain

Data înscrierii: 18/Feb/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Dum Aug 13, 2006 2:32 pm    Titlul subiectului: Re: Salutare la toata lume  

madsoftdesign a scris: salut, nu stiu daca este bine unde postez dar daca am gresit va rog sa-l mutati vs. as dorii o parere din partea dvs. in leg cu:

doresc sa realizez un ste in care sa vand: templateuri cu drepturi de revindere sau tutoriale si carti ... ce ziceti este o idee buna?!! :lol:

nu
Sus  
madsoftdesign

Trimis: Dum Aug 13, 2006 2:33 pm    Titlul subiectului:  

ai spus ca nu e o idee buna?! imi poti da cateva sugesti..
Sus  
gigi_rain

Data înscrierii: 18/Feb/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Dum Aug 13, 2006 2:38 pm    Titlul subiectului:  

madsoftdesign a scris: ai spus ca nu e o idee buna?! imi poti da cateva sugesti..

parerea mea e ca nu e nicidecum ceva interesant in romania...

in locul tau as dezvolta o aplicatie complexa pentru un magazin virtual cu multe functii si sa il vinzi ca solutie pentru cei care vor magazine virtuale pe net :wink:
Sus  
kul

Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta

Trimis: Dum Aug 13, 2006 3:26 pm    Titlul subiectului:  

stiu pe cineva care scoate ~ 300 de euro pe luna dintr-un astfel de site. dac imi aduceam aminte site-ul il pastam aici. site-ul e jalnic, si are un iframe in care se incarca de fapt o sectiune din site-ul mothership. tipul habar nu are nici macar html, daca s-o descurca sa citeasca o casuta de email. el de fapt vinde termopane, si a vrut 'sa se bage si el pe net'.
Sus  
madsoftdesign

Trimis: Dum Aug 13, 2006 3:28 pm    Titlul subiectului: hmm  

interesant daca mai tii minte linkul posteaza-l aici poate sa fie o idee profitabila ms pentru sugestie
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Aug 13, 2006 9:19 pm    Titlul subiectului:  

ce vrei tu nu e nimic nou, mai toate site-urile mari de template-uri ofera un mic site care sa-l "administrezi" tu , din care ai comision pt fiecare vanzare
Sus  
madsoftdesign

Trimis: Dum Aug 13, 2006 9:22 pm    Titlul subiectului:  

da pai asta stiam s eu dar vroiam sa stiu daca este o idee profitabila
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005

Trimis: Mar Aug 15, 2006 9:32 pm    Titlul subiectului:  

din cate rezultate sunt pe G la "web templates" nu cred ca mai ai vreo sansa
Sus  
casperel

Data înscrierii: 04/Mar/2006

Trimis: Joi Sep 14, 2006 10:25 am    Titlul subiectului:  

Sunt de acord cu ceilalti , la cati au aparut ... slabe sanse :wink:
Sus  
doryy42

Data înscrierii: 19/Feb/2006

Trimis: Joi Sep 14, 2006 11:50 am    Titlul subiectului:  

Cel putin in Romania nu ai sanse sa vinzi intr-o luna maxim 2 template-uri .. pt ca in romania pirateria ie cam "foarte mare" axeaza-te pe ceva ce se cere la ora actuala . Ziare online , jocuri online .. chesti dinastea .. din care scoti bani din reclama !
Parerea mea!
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Joi Sep 14, 2006 1:34 pm    Titlul subiectului:  

Ideea era buna... daca o aplicai acum cativa ani... in momentul asta concurenta e prea mare in domeniul templates si e greu sa-ti faci rost de clienti.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Pagina 1 din 1