|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Vin Dec 08, 2006 5:47 am Titlul subiectului: .ro IT jobs |
|
|
Am lansat o aplicatie de tip job board, exclusiv destinata job-urilor IT din Romania. Serviciul poate fi folosit gratuit iar momentan poate fi accesat la http://www.exigo.ro/jobs/.
Am scris mai multe pe blog.
Feedback-ul constructiv este foarte binevenit! :) |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Dec 08, 2006 7:57 am Titlul subiectului: |
|
|
E cam "chel", mie imi da senzatia de neterminat dar nici nu pot sa zic ce-i lipseste asa ca poti sa ignori aceasta remarca (nefiind constructiva).
Nu stiu daca aspecte de genul asta te interesau insa se pare ca nu aplici nici un fel de prelucrari asupra input-urilor (stripslashes, htmlspecialchars, ...).. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Vin Dec 08, 2006 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
si omul care cauta de munca il va contacta direct pe angajator via mail/website ?
cred ca e buna ideea cu login si doua tipuri de useri... astfel incat sa se paota comunica usor ;)
parerea mea ! |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Vin Dec 08, 2006 12:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
@carco, e chel pentru ca e chel. Dar e un chel rapid! :p
Am pus stripslashes, am mai fixat niste bug-uri, voi filtra codul HTML (ma gandesc daca sa implementez sau nu Textile) si... da :)
@octavian, sunt sigur ca sunt cel putin inca 50 (si n-am zis 1.000, ca sa fiu totusi realist) de features care ar merge. Dar incerc o abordare in care featureset-ul e limitat la acele functii fara de care aplicatia n-ar functiona.
Ideea de baza este sa fie cat mai simplu si rapid de folosit si sa prezinte informatia intr-un mod cat mai clar.
Mai sunt alte functii fara de care acest site e incomplet? Idei? Apreciez testele :). |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|