Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Design
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
madsoftdesign

Data înscrierii: 04/Aug/2006

Trimis: Lun Aug 07, 2006 8:23 am    Titlul subiectului: Design  

As dori si eu o parere la http://www.inter-portal.biz/motor/ (stiu ca am scris gresit la banner0 inafara de asta am realizat designul la un motor de cautare care sper sa-l termin, vreau si eu o parere ptr. design :wink:
Sus  
gigi_rain

Data înscrierii: 18/Feb/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Lun Aug 07, 2006 2:38 pm    Titlul subiectului: Re: Design  

madsoftdesign a scris: As dori si eu o parere la http://www.inter-portal.biz/motor/ (stiu ca am scris gresit la banner0 inafara de asta am realizat designul la un motor de cautare care sper sa-l termin, vreau si eu o parere ptr. design :wink:

asta e frumos, imi place...dar ca mie imi place sa "privesc" siteurile complete si functionale ca sa pot sa imi dau cu parerea...asa pana cand il termini...o sa se schimbe foarte mult.

dar nu ai mai scris un post despre aceeasi chestie ??? :roll:
la care am raspuns deja...
Sus  
madsoftdesign

Data înscrierii: 04/Aug/2006

Trimis: Lun Aug 07, 2006 2:50 pm    Titlul subiectului: Scuze  

Asa e am mai scris ...eroare de pilotaj am trimis de 2x aceasi chestie :blob5:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1