|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
tuwyx
Data înscrierii: 13/Iul/2005
Locație: Brasov
|
| Trimis: Vin Aug 04, 2006 6:05 pm Titlul subiectului: review va rog ! ... www.yvorprod.ro |
|
|
http://www.yvorprod.ro
Buna Seara !
As dori sa-mi spuneti momentan ce parere aveti de design, cod sursa xhtml, css.
Va multumesc[/url] |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Vin Aug 04, 2006 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
spun doar un lucru , ca sa mai las si pe altii ...
uhm ... ce e cu ceasul ala acolo ? am si eu ceasuri prin casa si chiar si la calculator ... |
|
| Sus |
|
tuwyx
|
| Trimis: Vin Aug 04, 2006 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pirahna a scris:
uhm ... ce e cu ceasul ala acolo ? am si eu ceasuri prin casa si chiar si la calculator ...
:wink: daca asta ar fi singurul minus, inseamna ca sunt pe calea ce-a buna ... ceasul ... asa a vrut beneficiarul ... culmea e singurul lucru pe care la recomandat in rest libertate totala.
multumesc mult, Pirahna ! |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Aug 04, 2006 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
butonul sus nu merge si la contact daca apas pe tirmite nu se intampla nimic... (am sters tot si am vrut sa vad daca imi apare un mesaj de eroare ceva... da nimic, parca nici nu as apasa...)
ceasul merge cam repede, al meu de la pc arata alt timp (si e sincronizat cu ceasul atomic de la mcti...) |
|
| Sus |
|
tuwyx
|
| Trimis: Vin Aug 04, 2006 7:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: butonul sus nu merge si la contact daca apas pe tirmite nu se intampla nimic.
partea de administrare si trimitere/validare formulare nu este gata inca ... ma intereseaza mai mult ca design (xhtml si css) sa-mi spuneti ce parere aveti
Citat: ceasul merge cam repede, al meu de la pc arata alt timp (si e sincronizat cu ceasul atomic de la mcti...)
este ora serverului de hosting ... la mine e cu 2 sec. in urma asta si datorita latentei .js (si eu am ceasul sincronizat cu cel de la time.mcti.ro, inca din prima zi cand l-au lansat, acu' trei luni)
Va multumesc ! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|