Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

.php versus .html
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mirlila

Data înscrierii: 06/Sep/2005

Trimis: Vin Aug 04, 2006 7:07 am    Titlul subiectului: .php versus .html  

Buna dimineata,
Va rog sa-ma lamuriti si pe mine: am o pagina .html care pentru cuvantul "electrostivuitoare" se gaseste pe pozitia a 6-a in google. Intre timp, am creat o pagina cu extensia .php care are un continut similar si aceleasi metataguri. totusi, aceasta pagina nu apare in google, desi are linkuri catre ea din celelate pagini ale site-ului. Ce se intampla? sa inteleg ca o pagina cu extensia .php nu prea are sanse de buna pozitionare in google? Si in acest caz ce este de facut?
Multuimesc anticipat pentru orice raspuns lamuritor.
Traian
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Aug 04, 2006 8:35 am    Titlul subiectului:  

citeste asta http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=35769
si nu face continut duplicitar ca se supara google...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Pagina 1 din 1