|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
punctweb
Data înscrierii: 24/Mar/2004
|
| Trimis: Mie Aug 02, 2006 2:34 am Titlul subiectului: Curatenie prin post-uri... |
|
|
Poate ca ar fi necesara o arhivare/curatenie prin posturile acestui forum... sunt subiecte de anul trecut pe care noii-veniti le re-deschid (poate de dragul de a posta sau in goana de numar de post-uri, nu stiu...), desi nu mai era cazul...
A se vedea userul alexpop (nimic personal cu dumnealui) care a dezgropat cam tot ce era mort prin Design...
Doar o opinie... |
|
| Sus |
|
gigi_rain
Data înscrierii: 18/Feb/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mie Aug 02, 2006 6:58 am Titlul subiectului: |
|
|
unele subiecte vechi sunt folositoare...si pana la urma urmei asta e primul folos al forumului...
si nu cred ca ai chef sa cureti tu personal forumul de subiecte neinteresante/fara-raspuns/spam :lol:
ideea e interesanta...dar nu o vad in practica si "Utilizatorii noștri au scris un număr de 42277 articole"
succes :wink: |
|
| Sus |
|
punctweb
Data înscrierii: 24/Mar/2004
|
| Trimis: Mie Aug 02, 2006 7:06 am Titlul subiectului: |
|
|
si eu consider ca sunt interesante/utile unele, dar macar sa fie creata o sectiune "Arhiva" unde sa fie mutate cele care au mai mult de 1 an (sau mai putin, ma rog...) Ieri am pierdut 10 minute ca sa aflu ca se raspunsese de fapt la subiecte uitate din 2005...
Legat de chef, il am... dar n-am cu ce... |
|
| Sus |
|
gigi_rain
Data înscrierii: 18/Feb/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mie Aug 02, 2006 7:24 am Titlul subiectului: |
|
|
am observat si eu...si incerc sa ma "feresc" de mesajele care au 2005 sau chiar 2004 la data :lol:
sunt o multime de posturi dezgropate...dar am mai vazut si multe posturi cu highlight si care nu contin nici un mesaj...astea de ce mai apar in topul subiectelor din diferite forumuri...???
sunt destui moderatori...ar trebui sa se apuce de treaba... 8)
bafta |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|