Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Probleme cu forumu-la unele browsere
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mosu

Data înscrierii: 31/Iul/2006

Trimis: Lun Iul 31, 2006 12:20 pm    Titlul subiectului: Probleme cu forumu-la unele browsere  

Am si eu un site www.pescomplete.com si cand incerc sa ma loghez de pe internet explorer ....dupa ce apare chestia aia cu "click here if your browser doesn't support meta redirection" si ar trebui sa intre in indexul forumului dispare extensia .com de la adresa siteului si in loc sa fie ceva de genu pescomplete.com/forum/index.php este
pescomplete/forum/index.php sau ceva de genu asta :lol: si zice the page cannot be displayed....dak adaug extensia de vreo 2 ori merge....cu opera nu am probleme iar cu firefox nu am incercat dar am auzit pe cineva ca se plangea...nush dak tot asta era problema....ca nu prea se pricepe....dar nu am incercat...va rog sa-mi ziceti unde am gresit
Sus  
cristic

Data înscrierii: 02/Noi/2004
Locație: BUCURESTI

Trimis: Mie Aug 16, 2006 10:57 pm    Titlul subiectului:  

Eu nu pot sa duplic problema si daca te uiti in sursa codul HTML contine URL-ul corect si in META si in link. Asta imi spune ca serverul trimite ce trebuie si ca problema este de browser folosit. Cum ziceai ca se duplica asta?

Cristic
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1