| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
admin
Data înscrierii: 26/Mai/2002
|
| Trimis: Dum Aug 25, 2002 2:55 pm Titlul subiectului: PHP Nuke & Post Nuke |
|
|
| Care este pozitia voastra in legatura cu realizarea site-urilor folosind PHP Nuke sau Post Nuke? |
|
| Sus |
|
danny
Data înscrierii: 01/Noi/2002
|
| Trimis: Vin Noi 01, 2002 11:35 am Titlul subiectului: |
|
|
E bun tocmai pentru ca permite celor care nu au cunostinte de programare sa isi introduca in site-ul lor facilitati avansate. Pentru cei care insa stiu si ceva programare trebuie sa incerce macar sa isi personalizeze nuke-ul.
Oricum e alegerea fiecaruia, daca vor sa aiba un site care sa semene cu celelalte sau sa aiba unul propriu.
Cam acelasi lucru s-ar putea spune si despre phpbb, care vad ca e folosit de 90% din site-uri (inclusiv la site-uri de programare cum e acesta). |
|
| Sus |
|
micael
Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)
|
| Trimis: Vin Sep 24, 2004 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
apropo de "personalizare", sint de acord in ce priveste phpnuke, dar cred ca la forumuri conteaza mai putin. intru aici si pe celelalte forumuri pt ceea ce gasesc acolo, nu pt design.
ba mai mult, cred ca e bine ca seamana intre ele, asta ma face sa ma simt "acasa" pe oricare dintre ele intru. cred ca personalizarea se poate rezuma aici doar la a avea un banner bine facut si eventual poti sa mai schimbi culorile. la job am instalat un forum si l'am adaptat pt ceea ce aveam nevoie acolo si am incercat sa ii schimb fata... dupa incercari repetate (alte culori, alte fonturi...) am revenit la forma initiala cu foarte mici modificari.
dar fiecare cu parerea lui... |
|
| Sus |
|
SuSSpekT
Data înscrierii: 18/Sep/2004
Locație: Campina
|
| Trimis: Lun Sep 27, 2004 11:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Asa este... si pentru mine este cam la fel, sunt de parere ca forumurile sunt facute pentru diferite discutii (legate de diferite probleme, si nu numai), iar aspectul grafic conteaza foarte putin. Si... cam la fel e si la site-uri (cel putin pentru mine).
parerea mea :wink: |
|
| Sus |
|
micael
|
| Trimis: Lun Sep 27, 2004 12:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
eeeh, pt siteuri parca nu as fi intrutotul de acord :D
sint siteuri unde chiar ma astept sa vad ceva, in special la cele legate de arta, design, fotografie, fashion, etc....adica tot ce are legatura cu estetica.
evident nu o sa ma intereseze sa vad cine site ce flash sau efecte la un site de imobiliare, sau anunturi online.
deci... depinde ce tip de site vreau sa vad, de fapt. |
|
| Sus |
|
SuSSpekT
Data înscrierii: 18/Sep/2004
Locație: Campina
|
| Trimis: Joi Sep 30, 2004 10:20 am Titlul subiectului: |
|
|
| Cam asa este ... depinde de "target-ul" acelui site... normal ca nu ar fi frumos sa vezi o grafica de kkt pe un site care ofera resurse in materie de grafica... si asa mai departe :) |
|
| Sus |
|
micael
|
| Trimis: Lun Aug 29, 2005 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
exista o versiune de phpnuke axata oarecum insa pe e-commerce... imi scapa numele si incepe sa ma obsedeze asta :lol:
please, help me! :D |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Aug 30, 2005 12:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Aia din semnatura lui SuSSpekT?
http://www.osc2nuke.org/ |
|
| Sus |
|
micael
|
| Trimis: Mar Aug 30, 2005 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
mmmmmm...nu era os commerce... in fine, nu e important!
arata exact ca si phpNuke, doar ca in mijloc, in jumatatea de jos puteai insera diverse produse, de ex
deci nu era un e-magazin propriu zis ci mai degraba o solutie pt cineva care nu are multe produse de prezentat. o sa ma mai uit pe google si eu |
|
| Sus |
|
micael
|
| Trimis: Joi Noi 10, 2005 11:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
ha ha ha ha.... imi munceam creierii sa aflu cum ii zice si scrie mare sus:
phpNuke si POSTNUKE
asta era... |
|
| Sus |
|
vwal_13
Data înscrierii: 09/Dec/2005
|
| Trimis: Mar Feb 14, 2006 1:37 pm Titlul subiectului: PHP nuke in romana |
|
|
Salutare.
As dori sa aflu cum anume pot face ca sa "am" si eu un php nuke in romana...eventual si cu diacritice? Pentru ca doresc sa realizez un site si nu vreau sa apara englezisme pe-acolo.
Multumesc :) |
|
| Sus |
|
aurelian
Data înscrierii: 01/Iun/2003
|
| Trimis: Mar Feb 14, 2006 2:53 pm Titlul subiectului: Re: PHP nuke in romana |
|
|
vwal_13 a scris: Salutare.
As dori sa aflu cum anume pot face ca sa "am" si eu un php nuke in romana...eventual si cu diacritice? Pentru ca doresc sa realizez un site si nu vreau sa apara englezisme pe-acolo.
Multumesc :)
Apeleaza cu incredere la o firma de programare si design web |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
|
| Trimis: Mar Feb 14, 2006 3:09 pm Titlul subiectului: Re: PHP nuke in romana |
|
|
vwal_13 a scris: Salutare.
Multumesc :)
Incearca un produs 100% romanesc in locul lui php-nuke cum ar fi www.far-php.ro sau punctweb.com |
|
| Sus |
|
vwal_13
Data înscrierii: 09/Dec/2005
|
| Trimis: Mar Feb 14, 2006 4:38 pm Titlul subiectului: Tot php-nuke ma atrage mai mult |
|
|
| Multumesc pentru raspuns dar php-nuke ma atrage momentan mai mult. |
|
| Sus |
|
dojo
Data înscrierii: 25/Ian/2006
|
| Trimis: Mar Feb 14, 2006 8:30 pm Titlul subiectului: Re: PHP Nuke & Post Nuke |
|
|
admin a scris: Care este pozitia voastra in legatura cu realizarea site-urilor folosind PHP Nuke sau Post Nuke?
Spre deosebire de unii, nu am nimic impotriva acestor CMS scripts. De ce? Pentru ca sunt mai mult realizatoare de continut si designer decat coder. Decat sa mor de 5 ori pana sunt in stare sa programez un script, mai bine folosesc unul gata facut, ca sa pot transmite lumii ideile mele.
Am inteles ca multi rad de cei care folosesc scripturi gata instalate. Pentru mine nu a fost decat o alegere "business". Am idei pe care vreau sa le pun la publicat si eventual sa fac un ban de pe ad revenue. Pot sa ma apuc de studiu php/mysql si in cateva luni/ani sa am CMS-ul meu pe care sa pun ideile alea, sau pot folosi unul gata facut si sa public ideile imediat.
Cu toate ca sunt de acord cu folosirea scripturilor (m-am jucat deja destul de mult pe etomite, nuke, e107, mambo, drupal, xoops, phpBB si IPB), nu sunt de acord cu pastrarea lor nemodificate. Urasc sa vad temele "default" si nimic lucrat pe site in afara de instalare. Nu am timp sa invat sa codez un CMS, dar fac tot posibilul sa arate unic. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|