| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
unknown
Data înscrierii: 30/Aug/2005
|
| Trimis: Vin Iul 14, 2006 8:18 pm Titlul subiectului: http://www.synax.lx.ro |
|
|
Spuneti-mi si mie ceva pareri despre siteul asta www.synax.lx.ro . Ce ar trebui sa adaug ce ar trebui sa scot etc.
Multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
beginner18
Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Iul 14, 2006 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
linkuri moarte in site(pe prima pagina la portofoliu)...meniu din dreapta..nuj..nu imi place ceva la el...parca sunt puse prea sus linkurile de bg...si se pare ca lucrezi la el...ca imi da eroare de conectare...
insa nota 10 pt portofoliu..imi place mult ce ai facut in photoshop, dc ai facut tu |
|
| Sus |
|
davi
Data înscrierii: 04/Iul/2005
Locație: unde nu te astepti...
|
| Trimis: Sâm Iul 15, 2006 12:52 am Titlul subiectului: |
|
|
sunt io carcotas sau nu...uite ce am vz...
"SYNAX'S INFORMATIONS
Hi! Let me introduce you. My name is Coriiu Gabriel and I am 17. I live in a small town in Romania called Campulung Muscel, but I don't expect you to know something about it because it's situated in the middle of the nowhere. Here nothing happen. In this town the most important event has ever happened is that a dog found a bone in a dustbin :). But guess what? No, the dog didn't die after he foud that bone. Not even close, but who cares. I was relegating to this town not to that "lucky" dog :). Well the truth is that I like Campulung Muscel even if it is not the aliens' favorite place.
If you are curious about how do I look like, you can take a look at the Pictures."
parca ar fi trebuit "let me introduce myself"...oricum, dupa ce am citit primele 3 randuri am ajuns la concluzia ca mai bine scriai in romana...:)
site-ul...dragut, dar culorile sunt cam tipatoare si imi produc dureri (cel putin la ora asta...):?
va urma... |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Sâm Iul 15, 2006 1:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| :lol: |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Iul 15, 2006 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
culorile, e prea colorat si obosesc ochiul nu pot sa stau sa citesc ce e pe acolo...
desi le ai cu designul, la site ai luato rau pe aratura... eu zic sa schimbi template-ul cu totul...
Si nu mergea mai bine Website created by Synax - Copyright 2005-2006
eu zic ca se intelege ca e facut de tine...
Si mai lucreza la partea de engleza...
In ce priveste template-ul red&orange ala arata mai bine, poate ar trebui sa il faci pe ala default...
Si nu inteleg ce treaba are partea de login pe un site de portofoliu... cine sta sa se inregistreze si pentru ce? |
|
| Sus |
|
unknown
|
| Trimis: Sâm Iul 15, 2006 5:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
mda ok atunci o sa pun red&orange ca default si beginner18 da eu am facut tot c ai vazut la portofoliu si spune-mi si mie ce link mort ai vazut la portofoliu ca eu nu am gasit nici unul :)
o sa mai lucrez la partea in engleza si o sa schimb si partea de jos :lol: iar cat despre login l-am facut ca sa poti sa downloadezi template-urile de acolo :) |
|
| Sus |
|
PunjabHaker
Data înscrierii: 10/Iul/2006
|
| Trimis: Sâm Iul 15, 2006 6:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu ma pot conecta la MySQL! |
|
| Sus |
|
unknown
|
| Trimis: Sâm Iul 15, 2006 7:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da stiu asta pt ca lucreaza cei de la lx la baza de date :) |
|
| Sus |
|
Magic
Data înscrierii: 01/Dec/2005
Locație: Targu-Jiu
|
| Trimis: Sâm Iul 15, 2006 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu ma bag la culori .... ca mie intodeauna mi-au placut culorile aprinse :)
un sfat ... la link-uri ... nu mai folosi ... target="_new" ... eventual target="_blank" ...
"_new" nu este tinta noua ci este tinta _new .... la fel ca target="_magic" target="_unknown" .... ceea ce, html vorbind, .... nu este corect ...
o valoare predefinita la target .. care este in orice browser incepe cu "_" (ex: "_parent", "_top", "_blank" etc...) ..... celelalte nu se mai scriu cu "_" ..... ex: target="magic" ....
sper ca intelegi ... nu prea stiu eu sa ma exprim corect :) |
|
| Sus |
|
davi
Data înscrierii: 04/Iul/2005
Locație: unde nu te astepti...
|
| Trimis: Sâm Iul 15, 2006 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cum iti plac ma culorile alea?...mereu am urat vernilu ala... :evil: + ca urla la retina mea sensibila :P |
|
| Sus |
|
unknown
|
| Trimis: Dum Iul 16, 2006 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ok mersi pt sfat magic o sa foloesesc _blank(macar acum am aflat diferenta dintre _blank si _new :lol: ) iar culorile stiu ca sunt cam aprinse si ca unora le plac cele mai aprinse iar altora cele mai relaxante(probabil nu relaxante e cel mai potrivit dar asta mi-a venit in cap acum :) ) de aceea am facut si cele 2 skinuri :) dar acum din cate am vazut sunt mai multi cei carora le plac virgula culorile mai relaxante asa ca am sa il fac pe al 2-lea skin ca default. |
|
| Sus |
|
unknown
|
| Trimis: Dum Iul 16, 2006 8:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am inlocuit targeturile cu _blank si am scos "abureala" aia de la info. A mai ramas doar sa schimb skinurile intre ele dar am o intrebare.
Am citit recent pe siteul de la microsoft ca pentru a dezactiva clickul acela de activare din IE asupra unui flash trebuie sa il afisez prin javascript. Ei bine am facut si eu acest lucru dar dupa ceea am avut 1 eroare la validare spunandu-mi ca tagul </object> din document.writeln('</object>'); nu a fost deschis ca sa se poata inchide. Am gasit o solutie dar nu este intocmai cea mai buna solutie pt ca nu fac altceva decat sa il "mint". Voi ce solutii imi recomandati? |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|