Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

review website imagini
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
alecs

Data înscrierii: 23/Mai/2006
Locație: Timisoara

Trimis: Lun Iul 03, 2006 6:29 pm    Titlul subiectului: review website imagini  

Buna,
As dori un review cat se poate de aspru la www.lolhome.com

In special ma intereseaza pareri despre continut, ce optiuni as putea adauga, ce nu va place, ce ar trebui sa sara in ochi la prima vedere etc.
Bineinteles orice alte pareri despre layout, html, seo, navigare etc le voi lua in considerare.
Daca nu doriti sa va faceti un cont, folositi "test" si "test" pentru login (si va rog sa nu schimbati parola :D ). Un user autentificat are ceva mai multe optiuni decat un simplu vizitator.

Multumesc anticipat.
Sus  
DPGC

Data înscrierii: 09/Mar/2006

Trimis: Lun Iul 03, 2006 9:27 pm    Titlul subiectului:  

ar fi bine ca dupa login sa te redirectioneze la hompage sa nu dau eu click pe link
In rest design dragut , asezarea in pagina este bine facuta si desi e advertise de la google acolo nu sare in ochi nu deranjeaza si se integreaza bine
Mie unul imi place.
Sus  
wp

Data înscrierii: 25/Mar/2006

Trimis: Lun Iul 03, 2006 11:11 pm    Titlul subiectului:  

o mica problema ar fi cu bara de meniu... e prea eclipsata de google ads...
parca ar face parte din ads... ar trebui sa iasa mai mult in evidenta...
Sus  
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Vin Iul 07, 2006 7:09 am    Titlul subiectului:  

Acolo la titlurile alea din partea cu contentul site-ului...
sunt prea mult coborate liniile din lateral si parca are tendinte sa arate ca vrea sa se inchida si in partea de jos, si culoarea de pe fond e prea puternica... nu stiu, da nu imi place cum arata. Lucreaza mai atent la partea aia :wink:
Sus  
alecs

Data înscrierii: 23/Mai/2006
Locație: Timisoara

Trimis: Vin Iul 07, 2006 3:23 pm    Titlul subiectului:  

DPGC>
Motivul pentru care am lasat pagina de login e ca, de obicei, dupa autentificare nu prea ai ce face pe homepage. Cred totusi ca iti voi urma sfatul si voi face o resirectionare fie spre homepage fie spre pagina de cont.

wp>
Mie nu mi se pare ca nu e scoasa in evidenta. Are un contrast destul de mare fata de restul layout-ului. Oricum, atentia trebuie sa cada si pe ads, nu numai pe meniu.

Tudy>
Nu am inteles exact la ce te referi.
La partea de design recunosc ca nu prea le am.

Alte opinii?
Sus  
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Vin Iul 07, 2006 4:19 pm    Titlul subiectului:  

http://www.lolhome.com/pics/h1.png

La astea ma refeream.
Parca prea mult coboara conturul si in stanga e prea brusca trecerea la culoare. Fa mai transparenta culoarea... nici cu textul pe ea nu se vede bine.
Nu stiu... mai joaca-te cu alea. Mai finut :wink:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1