Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Nevoie de Logo
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Reikko

Data înscrierii: 21/Iun/2006

Trimis: Mie Iun 21, 2006 2:50 pm    Titlul subiectului: Nevoie de Logo  

Ash avea si eu nevoie de un logo FIFA Unione (suntem o echipa care produce patch-uri pentru jocurile FIFA...) asha ca poate sa duca ceva spre fotbal sau nush...sa fie buna in materie grafica....Si sa mie marishoara....macar 300x300...culori albastru....cu putin alb...sau nush....vedeti voi care vrea sa ma ajute i-ash ramane recunoscator
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Mie Iun 21, 2006 3:24 pm    Titlul subiectului:  

da si tu o adresa.. sa vada omul ..care vrea... sa vada cu ce trebuie sa se asorteze logo..
Sus  
Reikko

Trimis: Mie Iun 21, 2006 3:28 pm    Titlul subiectului:  

moentan numai avem site...ca ne cumparam host si domeniu.....si dupa aia facem iar...eventual poate lasa un psd....pt a modifica culorile daca este necesar
Sus  
Mascka

Trimis: Mie Iun 21, 2006 3:34 pm    Titlul subiectului:  

hai ca esti tare.. nu ai cal da vrei potcoave.. lasa pe mai tarziu logo`ul.. dupa ce ai site...
Sus  
Reikko

Trimis: Mie Iun 21, 2006 3:35 pm    Titlul subiectului:  

hai ca tu esti si mai tare...daca ai site nu trei sa ai logo? Cand fac headerul nu tre sa bag logo? Mdah...
Sus  
Mascka

Trimis: Mie Iun 21, 2006 3:47 pm    Titlul subiectului:  

de ce nu vrei sa intelegi.. nimeni nu sa o sa`ti faca un logo fara sa stie cum arata site`ul.. trebuie sa te inspiri din ceva.. nu poti face un site sa se asorteze cu logo ci faci un logo care sa se asorteze cu site`ul.. daca vrei un logo la intamplare.. da un search pe google query logo free si ai sa gasesti..
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mie Iun 21, 2006 7:58 pm    Titlul subiectului:  

Reikko , uite am si eu nevoie de un logo pentru un parfum.
Daca ar fi dupa tine , cum crezi ca ar arata ?

In situatia asta ne pui si pe noi.
Logo-ul tre sa se potriveasca cu restul site-ului.
Daca iti facem ceva cu rosu si portocaliu si restul site-ului este albastru iese o salata orientala.
Daca facem ceva cu alb si negru si restul site-ului e colorat se vede aiurea , si vice-versa.

Deci , viziteaza niste site-uri de logo-uri , si comanda acolo :D
Sus  
kul

Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta

Trimis: Mie Iun 21, 2006 8:39 pm    Titlul subiectului:  

Fara sa incerc sa raspund la mokangeala colegului in vreun fel:

site-ul trebuie sa se ia dupa LOGO, si nu invers! intai identitate, dupa aia site.
Sus  
exael

Data înscrierii: 27/Apr/2005
Locație: Slavui City

Trimis: Mie Iun 21, 2006 10:10 pm    Titlul subiectului:  

Ma haii ca va fac eu logo... eu sunt designer si apoi programator... sper ca ma numesc programator ;)
Sus  
Reikko

Trimis: Joi Iun 22, 2006 9:53 am    Titlul subiectului:  

thanx man....astept sa vad si eu ce iti iese :lol:
Sus  
exael

Data înscrierii: 27/Apr/2005
Locație: Slavui City

Trimis: Joi Iun 22, 2006 12:33 pm    Titlul subiectului:  

Reikko sa-mi dai un id de mess... sa vb sa vad exact cam cum vrei
Sus  
Vic

Data înscrierii: 12/Noi/2005
Locație: victorstanciu.ro

Trimis: Joi Iun 22, 2006 2:29 pm    Titlul subiectului:  

kul a scris: site-ul trebuie sa se ia dupa LOGO, si nu invers! intai identitate, dupa aia site.
Mi-ai luat vorba din tastatura 8O
Sus  
Mascka

Trimis: Joi Iun 22, 2006 2:49 pm    Titlul subiectului:  

asta e logo meu... dupa voi.. cum trebuie sa arete site`ul???? numai monitoare nu??
Sus  
Vic

Data înscrierii: 12/Noi/2005
Locație: victorstanciu.ro

Trimis: Joi Iun 22, 2006 3:01 pm    Titlul subiectului:  

@Mascka: Nu nu. Nu e vorba de logo, ci de identitate, care cuprinde muuult mai mult decat un simplu simbol. Logo-ul nu dicteaza culorile si continutul site-ului, ci doar maniera in care e realizat.

Spre exemplu, in cazul tau, cuvintele cheie sunt simplitate, profesionalism, accesibilitate, uzabilizate. Si plecand de la astea vine apoi site-ul.

Inca o chestie: daca peste 20 de ani, dupa ce am ajuns in top 100 cu cifra de afaceri in lume, si imaginea logo-ului meu e cunoscuta pe tot mapamondul, vreau o schimbare radicala a site-ului? Ce fac? Schimb o intreaga identitate, inclusiv logo-ul, doar pentru ca vreau sa merg pe alta culoare sau alt look? Nu, pentru ca eu schimb numai site-ul, nu fac un rebranding total.

Serios acum, logo-ul nu trebuie tratat ca un element al site-ului, pentru ca nu este. Site-ul si logo-ul se situeaza la acelasi nivel de importanta in identitatea unei companii, ba chiar logo-ul este mai important, tinand cont ca are potential de expunere la public mult mai larg.
Sus  
Reikko

Trimis: Joi Iun 22, 2006 4:41 pm    Titlul subiectului:  

reikko90 e id meu de mess
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2