|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
gcazaciuc
Data înscrierii: 12/Mar/2006
|
| Trimis: Sâm Iul 01, 2006 12:24 pm Titlul subiectului: Eliminare pagina din indexul google |
|
|
Buna! Am creat http://www.oferte-de-cazare.ro si l-am inscris la google. Problema este ca nu l-a gasit decat dupa ce cautam dupa "oferte-de-cazare.ro". Acum nu mai apare deloc! Ma poate cineva ajuta,va rog ca macar site-ul sa apara undeva pe pagina a n-a?
Multumesc mult. |
|
| Sus |
|
lixor
Data înscrierii: 10/Feb/2005
Locație: craiova
|
| Trimis: Sâm Iul 01, 2006 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
s-a mai discutat si aici pe forum, sunt sigur ca gasesti mai multe. oricum, nu trebuie sa inscri tu site-ul in google, trebuie sa pui link-uri directe(fara javascript, generate dintr-o baza de date...) catre site-ul tau, pe alte site-uri(pagini) care exista deja in indexul google. astfel vor fi gasite si paginile site-ului tau si indexate.
concret, obtine link-uri catre site-ul tau si site-ul va fi indexat.
si inca un sfat: scapa de link-urile alea din josul paginii, iar codul ala javascript pune-l intr-un fisier separat |
|
| Sus |
|
black diamond
Data înscrierii: 23/Mai/2005
|
| Trimis: Sâm Iul 01, 2006 3:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
lixor a scris: scapa de link-urile alea din josul paginii
Vreau sa subliniez ideea de mai sus. Am observat ca daca nu ai link-uri care sa aiba legatura cu subiectul site-ului sau paginii google penalizeaza acel site. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|