Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Rog opinii despre acest site
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
rofilu

Data înscrierii: 20/Iun/2006
Locație: Medias

Trimis: Vin Iun 30, 2006 6:48 pm    Titlul subiectului: Rog opinii despre acest site  

Am citit cu interes mare parte den evaluarile facute de voi si indraznesc sa va cer parerea. Stiu ca am multe greseli, stiu ca se incarca cam greu. Asi vrea sa il fac mai bun de aceea apelez la voi. In evaluarea lui sa nu uitati ca e facut de un tamplar nu de un profesionist. M-ar ajuta f mult o analiza insotita de sugestii. Va multumesc anticipat!

site-ul e www.machetecase.ro

Vreau un pareri avizate si despre introduceresa de legaturi catre diferite pagini de top-uri si directoare. Este buna? Ma afecteaza negativ?

Cu toata stima Teofil Gavril
Sus  
pathFinder

Data înscrierii: 09/Mar/2006

Trimis: Vin Iun 30, 2006 6:57 pm    Titlul subiectului:  

Este intoxicat cu tot felul de iconite care arata in in cate directoare este inscris. E si un po-up pe acolo?
Este important cine intra pe site? Adica este relevanta un criteriu de selectie al vizitatorilor?
Sus  
rofilu

Trimis: Vin Iun 30, 2006 7:03 pm    Titlul subiectului:  

pathFinder a scris:
Este important cine intra pe site? Adica este relevanta un criteriu de selectie al vizitatorilor?

Nu inteleg la ce va referiti puteti fi mai explicit? Multumesc
Sus  
egroeg

Data înscrierii: 16/Iun/2005
Locație: Exilat in marea \"metropola\".

Trimis: Vin Iun 30, 2006 7:16 pm    Titlul subiectului:  

ai putea pune si tu meniul pe fiecare pagina ca sa nu fiu nevoit sa dau scroll pana jos sa schimb pagina

si da, cele 17 countere sunt criminale (chiar n-ai incredere in nimeni)
Sus  
pathFinder

Data înscrierii: 09/Mar/2006

Trimis: Vin Iun 30, 2006 7:19 pm    Titlul subiectului:  

Mi se pare ca persoana care incearca sa promiveze site-ul foloseste niste canale nu tocmai potrivite pentru un site care pare sa aiba un specifi exact - "Machete de case".
Toate top-urile si 'add me'-urile si directoarele in care este inscris si care isi fac prezenta simtita pe site il fac sa para un site fara continut dar care urmareste sa aiba page views pentru reclame. Si totusi nu pare sa aiba cie stie ce reclame.
Cred ca suficient sa te bazezi pe google si cel putin unul sau doua alte indexuri.

Succes
Sus  
rofilu

Trimis: Vin Iun 30, 2006 7:23 pm    Titlul subiectului:  

pathFinder a scris: il fac sa para un site fara continut dar care urmareste sa aiba page views pentru reclame. Cred ca suficient sa te bazezi pe google si cel putin unul sau doua alte indexuri.

Succes

Multumesc pt sugestie.

Nu urmaresc deloc sa pun reclame nu asta e scopul voiam doar sa il fac cat mai cunoscut pt ca cei ca cauta "machete de case" sa ma gaseasca.
Sus  
rofilu

Trimis: Vin Iun 30, 2006 7:26 pm    Titlul subiectului:  

egroeg a scris: 1. ai putea pune si tu meniul pe fiecare pagina
2. cele 17 countere sunt criminale (chiar n-ai incredere in nimeni)

Multumesc la ideea cu meniul nu m-am gandit. Iar cu counterele ai dreptate cred ca excesul de zel al incepatorului din mine e vinovat. Inca odata multumesc pt sfaturi.
Sus  
alecs

Data înscrierii: 23/Mai/2006
Locație: Timisoara

Trimis: Sâm Iul 01, 2006 11:32 pm    Titlul subiectului:  

Subscriu la ce a spus egroeg. Pune meniul sus!

Imaginea de sus mi se pare prea mare. Este si optimizata exagerat. Se observa usor la fadingul pe verticala de exemplu.

Scoate bannerele de pe prima pagina. Dau un aspect neplacut si reprezinta outbound links.

Ai spus ca vrei sa te gaseasca oamenii de pe motoarele de cautare :) Deci:

Titlul de pe prima pagina nu e bine ales. In loc de "www.machetecase.ro bine ati venit" poti sa bagi keyworduri. De ex: "Machete de case, locuinte, casute".

Care e diferenta intre galerie.html si foto.html?

Foloseste mai mult tagurile h1.h2 etc si baga keyworduri in ele.

Link-ul catre index.html schimba-l cu http://www.machetecase.ro. Motoarele vor crede ca este vorba de alta pagina.

Foloseste atributu alt de la tagul img. In loc de alt="" cum ai la unele imagini, poti pune cateva keyworduri.

Cand ai ocazia sa obtii un link catre situl tau, ai grija sa contina cuvinte cheie. Deci nu cum e aici http://www.neogen.ro/monitor/?dir=main&id_c=15381 . In loc de url puteai sa pui Machete de case.

Sper ca te-am ajutat. Bafta!
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Sâm Iul 01, 2006 11:59 pm    Titlul subiectului:  

o sa fiu poate putin mai aspru decat ceilalti.. sorry...
1. ce e asta? ... se pot rezolva usor..
2. de ce ai pus toate scripturile in head?? nu te ajuta la validare..
3. avand in vedere ca esti tamplar mai bine pui "Daca vrei si tu o casa" nu un site... oricum asta trebuie sa fie pe pagina de contact.. sau mai bine pe servicii
4. fa o mare curatenie si scoate toate tampeniile alea de reclame si iconite de directoare (poti sta in director si fara back link)
5. nu ma intereseaza in ce data suntem ... si nici pe alti vizitatori.. scrie in dreapta in windows
6. scapa de bannerul ala gif si pune un content cu poze incadrate de scris..
7. meniul sus.. dar si jos, cel din stanga.. schimba`i fontul..
8. search`ul trebuie sa fie in drepta sus.. da mai bine.
9. nu mai scrie tot boldit.
10. am intrat in meniul din stanga.. deja esti desconsiderat.. se deschide simpatie dot ro ... foarte urat din partea ta.. vreau sa dau close la tot dar ma abtin..
11. meniurile fotografii, urbane, montane sunt numai poze.. deci intra toate la "fotografii"
12. la contact se repeta ce srie la Despre noi.. nu e bine deloc..
13. la link`uri ai aruncat poze la intamplare acolo... iar se deschide tampenia aia de site.. ma apuca nervii.. ai vre`o treaba cu simpatie astia?? nu cred ca site`ul tau e in masura sa promoveze pe al`de simpatie dot ro.. so scoate imediat..
14. copyright pe ce omule?? pe template??

sa vedem cate rezolvi...
Sus  
rofilu

Trimis: Dum Iul 02, 2006 2:01 pm    Titlul subiectului: Multumesc  

Sincer apreciez "asprimea" pt ca e sincera si avizata. Va multumesc alecs si Mascka. Imi sunt de mare ajutor observatiile voastre. Sunt multe aspecte pe care nu le.am stiut.

la punctul 1 scris de Mascka am vazut despre ce este vorba insa la unele din ele chiar nu vad care e problema cred ca tre sa mai citesc ceva in domeniu.
4 Nu stiam ca poti sta in director fara link catre ei. Le scot.
5 si 6 ai perfecta dreptate . multumesc prt idee.
cat despre punctul 10 ma dispera, nu am nici o intelegere cu nimeni dar nu imi dau seama de ce se intampla asta. Ma poti ajuta cu vre-o idee?

alecs am retinut observatiile cu link-urile, tag-urile si titlurile.

Sper ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa am timp sa le rezolv pe toate. Va multumesc mult.

Cu toata stima
Sus  
alecs

Data înscrierii: 23/Mai/2006
Locație: Timisoara

Trimis: Dum Iul 02, 2006 4:02 pm    Titlul subiectului: Re: Multumesc  

rofilu a scris: cat despre punctul 10 ma dispera, nu am nici o intelegere cu nimeni dar nu imi dau seama de ce se intampla asta. Ma poti ajuta cu vre-o idee?

Probabil e unul din scripturile de la top x, top y, top z. Lucru care iti da o idee clara despre profesionalismul acestor topuri :wink:
Sus  
crick

Data înscrierii: 24/Feb/2006
Locație: Craiova

Trimis: Dum Iul 02, 2006 4:04 pm    Titlul subiectului:  

rofilu a scris: la punctul 1 scris de Mascka am vazut despre ce este vorba insa la unele din ele chiar nu vad care e problema cred ca tre sa mai citesc ceva in domeniu

Codul HTML are un anumit standard; link-ul dat de Maska verifica acest standard pentru paginile site-ului tau. Rezultatul tau (Failed validation, 49 errors), avand in vedere ca ai numai HTML, CSS si javascript este destul de rau :sad:
Daca vrei sa te documentezi pe tema asta cauta pe http://www.w3.org/
Exista un standard asemanator si pentru CSS. Gasesti detalii to pe linkul de mai sus!
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Dum Iul 02, 2006 10:07 pm    Titlul subiectului:  

scoate prostiile alea de java din pagina si ai sa vezi ca nu se mai deschide simpatie ala.. ai acolo pe link`uri onclik out.. de acolo vine treaba..
Sus  
rofilu

Trimis: Lun Iul 03, 2006 4:35 pm    Titlul subiectului:  

crick a scris: Daca vrei sa te documentezi pe tema asta cauta pe http://www.w3.org/
Exista un standard asemanator si pentru CSS. Gasesti detalii to pe linkul de mai sus!

Multumesc mult sper sa nu indraznesc prea mult, exista traducere la acest standard, pt ca engleza mea nu e asa buna. Merci
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Lun Iul 03, 2006 5:17 pm    Titlul subiectului:  

rofilu a scris: crick a scris: Daca vrei sa te documentezi pe tema asta cauta pe http://www.w3.org/

Multumesc mult sper sa nu indraznesc prea mult, exista traducere la acest standard, pt ca engleza mea nu e asa buna. Merci

pentru ce sa existe traducere ?

in loc de html sa scriem pe romaneste echivalentul ?
in loc de head sau body sa scriem cap si corp ?

nu o sa fie o traducere la acest standard ... nici nu as vrea asa ceva ...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1