|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
computershop
Data înscrierii: 01/Sep/2003
|
| Trimis: Lun Mar 15, 2004 12:09 pm Titlul subiectului: Nu stiu ce nume sa-i dau ! |
|
|
Am o aplicatie in Intranet, scrisa in php+MySql. In baza de date am o tabela "mail" unde stochez adresele de e-mail ale clientilor. Periodic vreau sa execut un script php prin care fac un dump la tabela produse si la tabela mail, accesez un site public care permite free hosting cu php/Mysql si functia sendmail() activa, fac upload aici a dump-ului creeat anterior, si trimit mail-uri clientilor cu oferta mea. Oferta contine detalii expeditor un link prin care se pot dezabona(sterge din baza de date) automat, in concluzie nu poate fi considerata spam. O sa ma intrebat de ce nu fac asta prin domeniul meu sau prin contul meu SMTP ? Pentru ca este host la xnet si are limita la 5MB pentru tot e-mail-ul. Intrebarea era unde gasesc un provider care ofera hosting free care sa ma ajute la "permutarile" pe care le execut mai sus ???
Va multumesc (asta in caz ca-mi raspunde cineva :) ) |
|
| Sus |
|
emedgidia
Data înscrierii: 30/Apr/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Dum Mai 02, 2004 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hmm ... in Romania din cate stiu eu nu exista asa ceva. O metoda de hosting gratuita de tipul acesta. Eu am un cont la www.host.sk facut de pe vremea cand era free, dar acum se pare ca s-au comercializat si ei ... :(
Un tip mic: Du-te la Google directory la Internet disponibil la adresa asta:
http://directory.google.com/Top/Computers/Internet/Web_Design_and_Development/Hosting/Free/Personal/
si vezi ce gasesti. Dar nu iti face prea mari sperante. Sper ca te-am ajutat cu ceva. Daca nu, imi pare rau. |
|
| Sus |
|
oiganSTUDIOS
Data înscrierii: 22/Oct/2004
|
| Trimis: Vin Oct 22, 2004 7:08 pm Titlul subiectului: Salut.. |
|
|
Salut... Reprezint oiganSTUDIOS.com si te pot ajuta...
Multumesc. |
|
| Sus |
|
traian
Data înscrierii: 29/Mar/2005
|
| Trimis: Mar Mar 29, 2005 6:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am auzit nici eu de asa ceva
URL optimizare web |