|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mirlila
Data înscrierii: 06/Sep/2005
|
| Trimis: Joi Iun 29, 2006 11:06 am Titlul subiectului: Pagina generata dinamic servita statica |
|
|
Am citit toate raspunsurile inainte sa scriu acest mesaj-intrebare. Citindu-l, veti fi de acord ca ridica o problema particulara. Despre ce este vorba?
Rescriere url, bineinteles. Eu am folosit metoda post de transmitere a variabilelor, asa incat pagina php are adresa www.domeniu.ro/pagina.php, indiferent de continut, adica de valorile variabilelor transmise. In cazul get, ar fi fost ceva de genul: www.domeniu.ro/pagina.phpvar1=blabla&var2=blublu
Scopul meu este sa am o adresa diferita, in functie de continut deci de valorile var. transmise (o pagina cu extensia html bineinteles). Din ce am citit in regulile rewright acest lucru nu prea se poate, avand un pattern stabilit cu care se compara adresa curanta originala. Asadar, daca nu am variabile in sirul url, nu voi avea cum sa obtin adrese diferite pentru pagini cu continut diferit, ele avand in mod natural acelasi url original: www.domeniu.ro/pagina.php
Ma puteti sfatui? Se poate totusi obtine ceea ce vreau eu? sau trebuie sa rescriu aplicatia folosind metoda get in sectiunile de formulare?
Multumesc,
Traian |
|
| Sus |
|
kyron
Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Iun 29, 2006 11:26 am Titlul subiectului: |
|
|
| O mica intrebare, cam offtopic: cum trimiti variabilele numai prin POST ? Folosesti inputuri hidden ? |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Joi Iun 29, 2006 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| rewrite stie multe ... ia mai uita-te odata |
|
| Sus |
|
mirlila
Data înscrierii: 06/Sep/2005
|
| Trimis: Joi Iun 29, 2006 1:14 pm Titlul subiectului: Da trimit variabilele ca si campuri ascunse |
|
|
| Da, trimit var cu hidden. Va multumesc pentru raspunsuri. Inteleg ca se poate...TRebuie sapat.. O zi buna! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|