|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
xnd
Data înscrierii: 26/Iun/2006
|
| Trimis: Lun Iun 26, 2006 7:18 pm Titlul subiectului: Problemutza |
|
|
Salut all,
Am si eu o mica problemutza pentru facultate, multumiri anticipate pentru eventualele raspunsuri!:
baza de date a unei firme contine tabelele:
- produse [ cod(n6), numep (c20), um(c3) , pretcost(n6) cost magazie(n1), stoc(n8)
- furnizori [ codf(n4), numef(c25), adresaf(c20), judet(c2), telefon(n10), contf(c12)]
- facturi [ nr factura(n6), codf/codcl(n4), codp(n6), cantitate(n8), pret unit(n6), valoare(n10), achitat(L), datascadenta(d8)]
- clienti [ codcl(n4), nume cl(c25), adresacl(c20), judet(c2), telefon cl(n10), cont cl(c12)]
cheie externa: codp pentru legatura cu tabela produse
cheie externas codf/codcl pentru legatura cu tabelele furniz/cl
Se cere:
1. creati tabela facturi2 care sa contina numai facturi neachitate din ultima luna si afisati valoarea acestor facturi
2. sortati tabela clienti dupa campul judet si listati tabela sortata. afisati nr de inreg din aceasta tabela |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Lun Iun 26, 2006 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
:) Exact la fel erau numite campurile in cursul de baze de date, din anul 3. FoxPro, baby! 2.6.
In ce limbaj vrei treaba asta?
In cazul in care vrei MySQL: CREATE TABLE si SELECT. |
|
| Sus |
|
xnd
|
| Trimis: Lun Iun 26, 2006 7:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai.. am si subiectul 2:) care suna cam asa:
sa se proiecteze schema bloc a aplicatiei, meniul principal, macheta videoformatului si sa se realizeze un program foxpro pt:
a) adaugarea de inregistrari din tabela produse, adaugarea va continua atat timp cat doreste utilizatorul
b) modificarea valorilor campurilor unei inreg din tabela produse, modificarea va dura atata timp cat doreste utilizatorul
c) stergerea de inregistrati din tabela produse, stergerea va continua atata timp cat doreste utilizatorul, atentie la inregistrarile orfane
d) listarea tabelei produse
e) listarea facturilor neachitate, sortate pe furnizori impreuna cu calculul si listarea valorii totale a facturilor neachitate pe furnizori si un total general al tuturor facturilor neachitate
in mysql banuiesc ca vreau.. |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Iun 26, 2006 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu, nu vrei in mysql, vrei in foxpro.
P.S. ce draq ai facut la ore de cauti pe forumuri rezolvarea? |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Lun Iun 26, 2006 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Citeste indrumatorul de laborator ca scrie acolo tot... |
|
| Sus |
|
xnd
|
| Trimis: Lun Iun 26, 2006 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
am fost de doua ori la inceput si de fiecare data m-a dat afara ca nu stiam nimic. si avea dreptate, nu asta e domeniul meu de specializare. oricum, daca scap de examenu asta, de la anu nu mai fac nimic despre baze de date, foxpro si etc.
atat am nevoie, sa trec peste examenul de maine. pretty please? :oops: |
|
| Sus |
|
xtzy
Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost
|
| Trimis: Lun Iun 26, 2006 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei iti dau eu niste .prg-uri de unde poti extrage subrutinele de care ai nevoie.
Imi pare rau, nu am timp sa ti le pun eu cap la cap. |
|
| Sus |
|
xnd
|
| Trimis: Mar Iun 27, 2006 3:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
AM SCAPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAAAAAAAAAAAAAAAAH BABYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thx celor care au citit mesajul, celor care au avut intentia sa ma ajute dar n-au putut din diferite motive (timp, chef etc).
SA FITI IUBITI! |
|
| Sus |
|
whooper
Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON
|
| Trimis: Mar Iun 27, 2006 4:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu cunosc niste persoane care IUBESC bazele de date .. tu ce vrei sa faci altceva ? |
|
| Sus |
|
xnd
|
| Trimis: Mar Iun 27, 2006 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Drept. |
|
| Sus |
|
lugojan
Data înscrierii: 22/Noi/2005
Locație: romania
|
| Trimis: Mar Iun 27, 2006 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca este sa dau crezare celor citite mai sus, pot oare sa presupun ca cei de la drept vor sa ii invete pe viitorii avocati, procurori, judecatori, notari etc. sa lucreze in FOXPRO? o aberatie mai mare nici ca as putea concepe? astia pe ce lume traiesc? |
|
| Sus |
|
xnd
|
| Trimis: Mar Iun 27, 2006 10:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
e putin mai complicat, chestia asta a fost ca un optional. initial se numea informatica si cand m-am inscris, n-am dat prea multa atentie. m-am gandit ca o sa fac word, excel, paint, mirc astea :) se pare ca m-am inselat si acum suport consecintele. partea buna e ca nu tine decat 1 an, care tocmai s-a terminat:)
gata, deja e offtopic asta. va multumesc pt timpul acordat, sunteti niste scumpi:) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|