| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
rc_andrei
Data înscrierii: 12/Oct/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Dum Iun 25, 2006 7:06 pm Titlul subiectului: Un website neterminat dar totusi vreau pareri si sfaturi |
|
|
http://rcasoftware.xhost.ro/
Vreau sa mentionez ca nu ma pricep bine sa fac site uri insa incerc sa iau scripturi free de pe net si sa incerc sa le inteleg si sa le modific. Nu va suparati ca arata precum coolemenus websiteul:P mi a placut mult. oricum daca ma puteti ajuta cu idei despre design sau ma rog cu sfaturi ar fi ok.
multumesc, robert.
------
Deci imi e si rusine cand vad ce site uri au facut altii :( apropo daca tot faceti critica spuneti pe bune ca nu ma supar. eu vreau sa invat sa fac ceva asta implica si faptul ca o sa gresesc. ^^ |
|
| Sus |
|
egroeg
Data înscrierii: 16/Iun/2005
Locație: Exilat in marea \"metropola\".
|
| Trimis: Dum Iun 25, 2006 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. Apasati ok, pt a vota in top 66 (nu e bine)
2. dau refresh, iar sunt invitat sa dau click pt a vota (vizitatorii s-ar putea sa nu mai vina si a 2-a oara)
3. site facut doar pt internet explorer, eu daca intru cu firefox arata cam asa
4. mai mult, meniul ala de sus nu merge k lumea nici pe ie.
si nu prea gasesc pagini functionale |
|
| Sus |
|
rc_andrei
|
| Trimis: Dum Iun 25, 2006 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da problema cu acel meniu este ca nu sta locului :) am postat pe un thread ca am nevoie de ajutor sa modific scriptul ca sa nu se mai miste. Pagini functionale or sa fie nici o grija dar precum scrie pe prima pagina dau bacul si nu am timp acum. Am lucrat sa zic vreo 3 zile la el doar. stiu ca e aiurea facut si ca nu prea se vede bine in firefox insa cum pot sa modific codul ca sa se vada bine si in firefox....eu am folosit dreamweaver si ma rog am folosit multe tabele dupa cum observi. sunt puse niste linkuri la forums si la home in rest totul e nefunctionabil. |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Dum Iun 25, 2006 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stii ceva.. pune mata mana pe carte si invata pentru bac si lasa tampeniile astea de site`uri.. daca vrei sa modifici ceva ia doamne iarta`ma un template ceva..
tu ce vrei acuma??? ai luat un script si sa zicem noi ce sa`i faci.. uitate pe alte site`uri si si vezi cum arata... |
|
| Sus |
|
sheena
Data înscrierii: 25/Noi/2005
|
| Trimis: Dum Iun 25, 2006 8:43 pm Titlul subiectului: ... comentarii |
|
|
legat de link tau -- no comment // te-as jigni si nu ar fi corect .
Dar daca spui ca lai lucrat in dreamweaver si nu merge pe firefox e gogoasa ....
Si legat de ceea ce vrei sa faci si la ce te-ai putea astepta pe mai tarziu ... i-ti spun din propria-mi experienta : eu am invatzat html Dhtml de la 0....... si am priceput tot perfect / lucrez cu ochii inchisi si repar paginile direct pe ftp cu view source .
Acum insa nu am rabdare sa invatz php si ma chinui sa modific schipt si chestii si mie ffffff greu .
Concluziile le tragi singur .... |
|
| Sus |
|
rc_andrei
|
| Trimis: Dum Iun 25, 2006 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| maska nu am spus ca vreau sa imi faceti voi site ul sau sa imi modificati toate codurile. am vrut o parere despre site. si ma rog e cam tarziu sa invat pentru bac deja maine am prima proba. singurul lucru de care imi pare rau este faptul ca am postat inainte sa ma uit pe reguli ...hmm validare eh asta e acum doar nu o sa mi luati gatul pentru asta. si faza este domnule maska ca nu vreau sa iau un template. |
|
| Sus |
|
Mascka
|
| Trimis: Dum Iun 25, 2006 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| off topic.. mai multa atentie pe viitor :) Mascka nu maska :)[/b] |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Lun Iun 26, 2006 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
1. la fel , top66 ... oricum nu intra nici dracu acolo , de ce sa mai deranjezi userul ?
2. nu e valid domne
3. meniul ala ma baga prin 404-uri
4. n-are design , n-are ... n-are nimic ...
e doar o chestie cu script-uri :)
5. ce e cu calendarul ?
6. curs valutar si alte chestii ... tot nu vad ce cauta pe acolo ...
7. inteleg ca nu e gata , dar se poate considera ca l-ai inceput ? |
|
| Sus |
|
XDYNX
Data înscrierii: 08/Iun/2006
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Lun Iun 26, 2006 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cate spamuri primesti pe mail? |
|
| Sus |
|
Mascka
|
| Trimis: Lun Iun 26, 2006 9:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
rc_andrei.. no ofense dar cred ca ai stabilit un record.. cel mai naspa site dat la reviw de pe acest forum..
Nu m`am putut abtine dupa ce am vazut link`ul din stanga jos care se numeste CuCurlgu.ro si are target catre cucurigu.ro .. nice.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
|
| Sus |
|
rc_andrei
|
| Trimis: Lun Iun 26, 2006 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| se invata din greseli asta e nu am timp acum sa invat bine chestiile astea o sa am timp dupa bac, pan atunci fac si eu ce pot. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Iun 27, 2006 12:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai da bacu si dup-aia ...
preferi sa faci ceva prost si apoi sa-l repari decat sa faci ceva mai putin prost din prima ? |
|
| Sus |
|
rc_andrei
|
| Trimis: Mar Iun 27, 2006 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ma rog pana una alta o sa imi instalez un portal ....puteti sa stergeti threadul. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|