|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
chk
Data înscrierii: 12/Mar/2004
|
| Trimis: Vin Mar 12, 2004 2:36 am Titlul subiectului: hosting pentru siteuri |
|
|
Am o propunere pentru toti 'posesorii' de site-uri interesante. Daca aveti un site bine realizat si cu potential, sau daca e un site cu un numar de minim 150-200 vizitatori zilnic, va ofer HOSTING GRATUIT pe servere de mare viteza din reteaua metropolitana, cu php/mysql fara restrictii si suport tehnic de calitate, pentru transferarea/instalarea siteului.
Daca nu aveti domeniu, va pot oferi subdomeniu gratuit de genul user.webring.ro ..suna mult mai bine decat as.ro home.ro etc care stie tot poporu ca sunt de duzina.
Evident..am pretentia la un spatiu publicitar in site ..DAR acesta il putem negocia de comun acord astfel incat sa se integreze cat mai bine cu design-ul site-ului, accept si variante, cum ar fi liste de mail etc in cazul siteurilor cu numar mare de membrii.
Nu exista limita de trafic, spatiul efectiv poate fi oricat in niste limte rezonabile, aveti ftp, 3 conturi de mail cu pop3, 1 baza de date sau negociem in functie de necesitati.
In rest se aplica aceleasi regului ca peste tot, adica fara * warez etc.
Nu se accepta siteuri in constructie, decat site-uri functionale, si cum am spus, ori cu potential ori cu numar mare de vizitatori.
Daca aveti domeniu cumparat va pot configura sa functioneze de pe acesta, deci nu ceva.webring.ro
Un mic avertisment. Aplicarea regulilor se face mult mai strict decat in alte parti.
Cei interesati pot scrie pe adresa webmaster@netpost.ro |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|