Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

PHPBB - login in site
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
darkangel4yall

Data înscrierii: 03/Ian/2006

Trimis: Dum Iun 11, 2006 12:29 pm    Titlul subiectului:  

am gasit o varianta sa folosesc sistemul de la phpbb
<?php define('IN_PHPBB', true);  $phpbb_root_path = './forum/';  include($phpbb_root_path . 'extension.inc');  include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);  $userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_INDEX);  init_userprefs($userdata);  if ( $userdata['session_logged_in'] ) { echo &quot; esti logat!&quot;; } else { echo &quot;Logheaza-te!&quot;; } ?>

Dar cand introduc codul in pagina mea imi da erori .. si nu shtiu de ce .. imi zice :
Citat: Fatal error: Call to undefined function: sql_query() in e:\www\forum\includes\sessions.php on line 134

Ce ma intriga este faptul ca acest cod merge daca il pun intro pagina separat ... fara sa il includ nicaieri .. Aveti vreo idee?
Sus  
black diamond

Data înscrierii: 23/Mai/2005

Trimis: Dum Iun 11, 2006 10:24 pm    Titlul subiectului:  

php.net/sql_query spune ca nu exista aceasta functie.
Daca merge in pagini goale inseamna ca ar trebui sa mearga si acolo.
Cea mai evidenta (probabila) solutie:
Uita-te la linia 134 si adauga la sql_query( un "my" in fata astfel incat sa fie mysql_query(
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Iun 12, 2006 7:34 am    Titlul subiectului:  

[offtopic]
Nu v-ati saturat de phpBB? De ce nu folosesti, de exemplu, SMF. Acesta vine cu o multitudine de functii ce-ti permit integrarea cu site-ul tau, vezi Features -> External integration.
[/offtopic]
Sus  
darkangel4yall

Data înscrierii: 03/Ian/2006

Trimis: Lun Iun 12, 2006 11:52 am    Titlul subiectului:  

nu ca sql_query este o functie predefinita de forum .. dar oricum am facut loginul intr-un frame iar acuma merge perfect .. multumesc pentru raspunsurile voastre .. ( pt. carco : mie imi place mai mult phpbb .. :D )
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Pagina 1 din 1