Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.Cart.ro -solutie de comert electronic si hosting
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Mar Iun 06, 2006 5:45 am    Titlul subiectului:  

Sistemul de parteneriat e interesant :) Eu cumpar produsul cu plata lunar, banii se duc la cel care ma recomanda imediat dupa plata iar eu a treia luna consecutiv intrerup serviciul :) Dupa care o iau de la capat :)

Pune si tu o conditie la platile alea .. spune ca faci platile catre parteneri in valoare de 15% din valoarea facturii lunare platite, timp de un an de zile. Stabilesti o suma minina pentru plata cash (sau transfer bancar) .. sau ceea ce ai de plata se poate deduce din valoarea facturilor emise catre "parteneri" ..

La momentul de fata eu n-as folosi asa ceva fiind LIMITAT la numarul de comenzi intr-o luna. Daca vand ceva de 2 lei .. nici nu-mi scot banii de hosting in numarul de comezi alocate pentru ca beneficiile mele nu's mai mari de 30% din valoarea produsului pe care il vand .. chiar daca cererea e de maricica. Eu n-as pune limitele alea, ci mai degraba as lua % sub o anumita limita si flat rate peste limita respectiva. E mai flexibil.

Fiti maleabili cu produsele. Eu pot vinde servicii catre terti (exemplu: abonamente voip sau hosting :D ) care sunt particularizate pentru fiecare client functie de trafic si depasiri de trafic alocat. In felul asta clientii mei pot plati facturile pe site-ul vostru .. dar abonamentele au acelasi nume .. doar valoarea difera de la luna la luna. In plus, nu vreau sa vada toata lumea facturile lui CARCO :)

Idei mai sunt .. zi-mi cand le aplici pe astea de mai sus :)
Succese.
Sus  
Xuluking

Data înscrierii: 24/Ian/2005

Trimis: Mar Iul 25, 2006 1:35 pm    Titlul subiectului:  

Pentru cei ce vor sa vada demo la cart.ro va rog sa ma contactati pentru user/parola
Sus  
relu69

Data înscrierii: 21/Feb/2006

Trimis: Mie Iul 26, 2006 9:15 pm    Titlul subiectului:  

In legatura cu parteneriatul:

Ne bazam cat-de-cat pe corectitudinea clientilor. Plus, foarte putini clienti agreaza ideea de a-si piarde toate datele (produse, comenzi etc) doar pentru a economisi cativa euro.

Nu suntem interesati sa intirziem plata partenerilor (nimeni nu prea e fericit sa primeasca 2eur pe luna timp de un an); chiar vrem sa fie un business fair si... fara stelute.

In legatura cu abonamentele:

Nu putem incasa % din vanzari pentru ca userii ar fi tentati sa marcheze comnezile ca fiind "false" sau "invalide" (pentru a nu plati comision).

Daca un magazin are mai mult de 2 comenzi pe zi atunci cred ca poate sa-si permita sa plateasca 21 eur pe luna, iar daca are mai mult de 8 pe zi cred ca poate sa plateasca 49.
Abonamentul "Premium" este fara limite, si ar trebui sa fie considerat "etalon". Celelalte abonamente reprezinta discounturi necesare magazinelor mici care nu vor sa plateasca din prima 49 eur.

Daca doresti sa foloseste cart.ro pentru plata de abonamente (chiar daca au acelasi nume) poti s-o faci fara probleme. Doar ca, in loc sa introduci produsele in product manager le trimiti pe url (nume, pret etc).

Nu inteleg partea cu "sa vada toata lumea facturile lui CARCO". Poti sa detaliezi ?

Daca mai ai idei, timp si chef, plz share them.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1