Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

ajutor magazin virtual
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
fd

Data înscrierii: 27/Feb/2004

Trimis: Vin Feb 27, 2004 2:25 am    Titlul subiectului: ajutor magazin virtual  

salut,

numele meu este dan, sunt student in Bucuresti si vreau sa deschid un magazin virtual pe internet.

stiu ca exista template-uri sa zic de magazine virtuale in php. vreau un astfel de model deoarece este mai usor de intretinut (adaugare/modificare obiecte, descrieri, adaugare fotografii, etc.).

ma poate ajuta cineva ?
Sus  
MihaiV

Data înscrierii: 09/Aug/2003

Trimis: Vin Feb 27, 2004 8:48 am    Titlul subiectului:  

Chiar daca exista templaturi tot trebuie sa stii ceva php+sql
Sus  
emedgidia

Data înscrierii: 30/Apr/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Mai 02, 2004 9:38 am    Titlul subiectului:  

Ai zis ca esti student in Bucuresti. Deci trebuie sa stii buticul de ziare de pe colt cu Kenvelo langa Universitate. Acolo (daca il mai are) ar trebui sa gasesti numarul din CHIP Special nr.2 de pe anul 2003 in care este descrisa solutia completa pentru un magazin online. Trebuie sa iti spun ca (virgula) codul sursa pe care il gasesti acolo are unele mici bug-uri, dar cu putine cunostinte le poti rezolva. Revista costa 100.000 lei. Daca nu o gasesti acolo, comand-o de pe site-ul www.chip.ro
La editura Teora gasesti o carte numita "Dezvoltarea aplicatiilor web cu PHP si MySQL" scrisa de Luke Welling si Laura Thomson, care nu este prea grozava, dar pentru ceea ce iti trebuie este destul de bunicica.
Si desigur, la Editura POLIROM gasesti cartea "Aplicatii Web la CHEIE" a lui Sabin Buraga, o carte scrisa la subiect. Daca nu iti poti permite sa iei aceste carti, singura optiune este sa iti iei manualul de PHP de pe net si sa il citesti din scoarta in scoarta.
Mult succes!
Sus  
mihu_lucian

Data înscrierii: 05/Oct/2006

Trimis: Sâm Oct 07, 2006 12:05 pm    Titlul subiectului:  

1. Daca vrei sa cumperi unu deja facut si tu sa alegi doar designul, poti sa arunci un ochi la www.webrainiacs.ro/magazin_virtual.php

2. Daca nu vrei sa cumperi si vrei sa te apuci sa programezi tu, pm me si iti pot da cateva sfaturi.

3. Daca vrei unul free si bun instaleaza scripturile pt. shop de la Joomla
Sus  
xtzy

Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost

Trimis: Sâm Oct 07, 2006 2:49 pm    Titlul subiectului:  

Ce vrei sa vinzi ?
Cat esti dispus sa investesti?
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005

Trimis: Sâm Oct 07, 2006 3:33 pm    Titlul subiectului:  

topic mort de cateva luni
Sus  
xtzy

Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost

Trimis: Sâm Oct 07, 2006 3:37 pm    Titlul subiectului:  

Mort de 2 ani, mai exact.
Probabil tipul a si terminat facultatea.
mihu_lucian, nu mai invia topicuri vechi cu magazinul tau. Fa un topic cu prezentarea lui completa si e de ajuns. Cine e interesat, va ajunge si la tine.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1