Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Indirectare multipla
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Black Knight

Data înscrierii: 18/Mai/2003
Locație: Forgotten Realms

Trimis: Sâm Feb 21, 2004 2:43 am    Titlul subiectului: Indirectare multipla  

Cum fac o indirectare multipla ca in C? este posibil?

vreau ceva de genul:
an style="color: #000000"><?php class A {  var a;  function A () {  } } class B {  var b;  function B () {   $this->b = new A();  } } $variabila = new B(); $variabila->b->a = "o valoare"; 

am incercat si se pare ca nu merge
gresesc eu ceva?
Sus  
Emil

Data înscrierii: 16/Noi/2003
Locație: echo $REMOTE_ADDR

Trimis: Sâm Feb 21, 2004 9:11 am    Titlul subiectului:  

sigur ca merge :) ai 2 greseli de sintaxa , am comentat unde .

an style="color: #000000"><?php class A {  var $a; //dollar sign  function A () {  } } class B {  var $b; //the same  function B () {   $this->b = new A();  } } $variabila = new B(); $variabila->b->a = "o valoare";   echo $variabila->b->a ; //merge nu ? 
De asemenea e bine sa-ti faci cate o metoda pentru setarea unui atribut , de ex ai $a , faci setA() si getA() ....
Enjoy .
P.S. - da cu ochiul si la PHP5 (inca in faza beta 4 ) si o sa vezi ce minunatii aduce iubitorilor de OOP ;)
Sus  
Black Knight

Data înscrierii: 18/Mai/2003
Locație: Forgotten Realms

Trimis: Dum Feb 22, 2004 1:08 am    Titlul subiectului:  

merci, nu am incercat, dar nu cred ca $ era problema. Am fost grabit cand am scris, dar in cod era trecut. Chiar m-ai facut curios cu PHP5.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1