Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

problema mysql
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Mr.Jinx

Data înscrierii: 20/Mar/2006

Trimis: Dum Mai 14, 2006 8:39 am    Titlul subiectului: problema mysql  

am vrut acum 2 zile sa instalez la scoala php, mysql, apache ca sa vad daca-mi merge proiectu pentru atestat. toate bune si frumoase doar ca atunci cand rulez site-ul imi da erori la toate interogarile bazei de date, ca si cum nu ar vedea tabelele.nu inteleg de ce!? am verificat baza de date, tabelele sunt acolo, au inregistrari, nu stiu de ce nu merge :( .

stie cineva care e problema, poate nu am facut toate setarile?

mersi.
Sus  
noodle

Locație: sibiu

Trimis: Dum Mai 14, 2006 9:53 am    Titlul subiectului:  

Ai folosit aceeasi versiune a serverului care ai folosit-o si acasa? verifica userul si parola cu care te conectezi la baza de date. poate ai schimbat userul si parola implicita
Sus  
exael

Data înscrierii: 27/Apr/2005
Locație: Slavui City

Trimis: Dum Mai 14, 2006 11:19 am    Titlul subiectului:  

Ma incearca sa-ti instalezi apache2triad si nu o sa mai ai probleme :D
eu il folosesc de cand a scos Mancini prima versiune si nu am avut probleme de genu...

Eu zic sa-l incerci ;)
Sus  
Mr.Jinx

Trimis: Dum Mai 14, 2006 1:49 pm    Titlul subiectului:  

noodle a scris: Ai folosit aceeasi versiune a serverului care ai folosit-o si acasa? verifica userul si parola cu care te conectezi la baza de date. poate ai schimbat userul si parola implicita

Nu e problema de conectare la baza de date deoarece nu-mi da eroare la conectare. imi da eroare la selectarea tabelelor.

exael a scris: Ma incearca sa-ti instalezi apache2triad si nu o sa mai ai probleme :D
eu il folosesc de cand a scos Mancini prima versiune si nu am avut probleme de genu...

Daca pana la sfarsit nu o sa reusesc sa rezolv problema s-ar putea sa-l incerc.

LATER EDIT: am rezolvat problema instaland alta versiune de mysql :D
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1