|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Mr.Jinx
Data înscrierii: 20/Mar/2006
|
| Trimis: Dum Mai 14, 2006 8:39 am Titlul subiectului: problema mysql |
|
|
am vrut acum 2 zile sa instalez la scoala php, mysql, apache ca sa vad daca-mi merge proiectu pentru atestat. toate bune si frumoase doar ca atunci cand rulez site-ul imi da erori la toate interogarile bazei de date, ca si cum nu ar vedea tabelele.nu inteleg de ce!? am verificat baza de date, tabelele sunt acolo, au inregistrari, nu stiu de ce nu merge :( .
stie cineva care e problema, poate nu am facut toate setarile?
mersi. |
|
| Sus |
|
noodle
Locație: sibiu
|
| Trimis: Dum Mai 14, 2006 9:53 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ai folosit aceeasi versiune a serverului care ai folosit-o si acasa? verifica userul si parola cu care te conectezi la baza de date. poate ai schimbat userul si parola implicita |
|
| Sus |
|
exael
Data înscrierii: 27/Apr/2005
Locație: Slavui City
|
| Trimis: Dum Mai 14, 2006 11:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Ma incearca sa-ti instalezi apache2triad si nu o sa mai ai probleme :D
eu il folosesc de cand a scos Mancini prima versiune si nu am avut probleme de genu...
Eu zic sa-l incerci ;) |
|
| Sus |
|
Mr.Jinx
|
| Trimis: Dum Mai 14, 2006 1:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
noodle a scris: Ai folosit aceeasi versiune a serverului care ai folosit-o si acasa? verifica userul si parola cu care te conectezi la baza de date. poate ai schimbat userul si parola implicita
Nu e problema de conectare la baza de date deoarece nu-mi da eroare la conectare. imi da eroare la selectarea tabelelor.
exael a scris: Ma incearca sa-ti instalezi apache2triad si nu o sa mai ai probleme :D
eu il folosesc de cand a scos Mancini prima versiune si nu am avut probleme de genu...
Daca pana la sfarsit nu o sa reusesc sa rezolv problema s-ar putea sa-l incerc.
LATER EDIT: am rezolvat problema instaland alta versiune de mysql :D |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|