|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
MihaiDragos
Data înscrierii: 23/Aug/2005
Locație: Far away...
|
| Trimis: Mie Noi 02, 2005 4:22 pm Titlul subiectului: Live.com |
|
|
Un nou produs Microsoft ataca piata on line
Microsoft, a anuntat marti, lansarea pe piata a unui nou produs, Windows Live, deocamdata in varianta Beta, care va ataca piata on line, informeaza Reuters. Noul produs on line este gratuit si ofera facilitati similare motoarelor de cautare Google sauYahoo: servicii de cautare, e-mail, stiri, foto, audio etc. Windows Live poate fi accesat la adresa http://www.live.com
Articol luat de pe hotnews.com |
|
| Sus |
|
yokozona
Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei
|
| Trimis: Joi Noi 03, 2005 8:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat: Firefox Users
Firefox support is coming soon. Please be patient :-) :x |
|
| Sus |
|
aurelian
Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Noi 03, 2005 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
inca o inventie m$.
sunt obisnuiti sa "fure" (imprumute) idei (vezi si noul lor os). |
|
| Sus |
|
sponge001
Data înscrierii: 06/Mar/2005
|
| Trimis: Joi Noi 03, 2005 11:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Articol dintr-un ziar economic
---------------------------------
Razboi Microsoft-Google
Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, a dezvaluit planurile unei intrari in forta pe piata motoarelor de cautare pe internet, si a "amenintat" liderul mondial Google cu o concurenta fara precedent. Desi avansul luat de Google in domeniul cautarii pe internet este incontestabil, Bill Gates a declarat ca mai exista inca o infinitate de modalitati de dezvoltare, foarte multe accesibile Microsoft.
O alta pista tatonata cu extrem interes de Microsoft este aceea a programelor pentru masini, jocuri video si telefoane mobile, unde se incearca modalitatea de a usura trecerea de la un suport la altul. In domeniul internetului atit Google cit si Microsoft au promis o dezvoltare exploziva in urmatorii ani.
----------------------------- |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Joi Noi 03, 2005 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu se poate uni thread-ul asta cu: http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=3816? |
|
| Sus |
|
MihaiDragos
Data înscrierii: 23/Aug/2005
Locație: Far away...
|
| Trimis: Joi Noi 03, 2005 5:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mi-e nu-mi merge pe Opera (imi apare numai search box-ul). Oricum ca motor de cautare este un MSN Reloaded :D (imi da aceleasi rezultate la cautare ca MSN). Cred ca e in teste intensive, ca ieri a crash-uit si dupa 5 minute dupa asta daca dadeai search iti afisa pagina de MSN.
Microsoft style :lol: . |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|