|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
F_wizard
Data înscrierii: 03/Feb/2004
|
| Trimis: Mar Feb 03, 2004 11:07 am Titlul subiectului: Compilare explicata pt incepatori |
|
|
Salutare!
In primul rand vreau sa spun ca sunt incepator si nu stiu php de nici un fel.
Am instalat cu succes php-mysql-apache pe un windowsxp. Pentru ca eu vreau sa folosesc si bazele de date "dbase" m-am uitat frumos in manualul php unde scrie ca pentru aceasta functie trebuie compilat php-ul cu optiunea --enable-dbase. M-am uitat la partea cu instalarea folosind codul sursa, am urmat pasii de acolo pana am dat de urmatoarea problema:
Daca folosesc pt compilare Visual C++, habar nu am cum sa folosesc optiunea de --enable-dbase pentru ca nu spune nicaieri, daca folosesc linia de comanda iar nu stiu cum. Mai departe obtin eu un php.exe cu care iar nu stiu ce sa fac pentru ca structura folderelor nu mai e la fel ca la instalarea automata. Pentru apache si mysql mai trebuie folosit ceva? Dupa cum vedeti, sunt total nedumerit. :?
Imi poate spune cineva cum se face, poate a facut cineva ce vreau eu si stie mai bine? Sau macar sa ma indrume catre un tutorial, articol, carte... despre asa ceva. Poate se face mai simplu si nu stiu eu cum.
Mentionez ca am cautat pe google inainte sa postez subiectul asta si n-am gasit nimic.
Multumesc! |
|
| Sus |
|
F_wizard
Data înscrierii: 03/Feb/2004
|
| Trimis: Joi Feb 05, 2004 12:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Chiar nu stie nimeni sa-mi spuna cum se compileaza cu optiunea --enable-dbase? |
|
| Sus |
|
cristi
Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Joi Feb 05, 2004 7:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Trebuie sa scoti comentariile din fata liniei
extension=php_dbase.dll