Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Noua Pagina, hehe
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
VanGogs

Data înscrierii: 03/Noi/2003
Locație: Alba-Neagra

Trimis: Mar Ian 20, 2004 10:40 am    Titlul subiectului: Noua Pagina, hehe  

In sfarsit draga ovi2ut am pus pe picioare engine-ul si-l poti vedea si tu... e doar pus, mai tre lucrat la el

www.cndp.as.ro

nu merge mail() la cont gratuit pe as.ro, la naiba, si o trebuit sa scot registrarea cu mail, sa o las doar simpla, asha...

hai ba intrati pe ea si ziceti ce credeti... hehe

mininuke!!!
Sus  
DrStupid

Data înscrierii: 14/Iul/2003
Locație: Oradea

Trimis: Mar Ian 20, 2004 7:55 pm    Titlul subiectului:  

fain .. dar puteai sa faci un counter in php :) in loc sa iei unu` de pe zcounter sau cum .. nu merge loginul .. zice parola incorecta .. am facut 2 usere ... cu o parola care nu o pot gresi :D ..se putea mai bine ! sincer .. in rest e ok .. anunta-ma daca ai rezolvat problema .. sau poate mie nu imi merge :)
Sus  
VanGogs

Data înscrierii: 03/Noi/2003
Locație: Alba-Neagra

Trimis: Mie Ian 21, 2004 10:03 am    Titlul subiectului:  

merge mai signup

dai user, parola de 2 ori si dup-aai da-i login... ca nu te logheaza automat... pe bune, merge

:roll:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1