|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Wolverine
Data înscrierii: 11/Dec/2003
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Ian 29, 2004 10:14 pm Titlul subiectului: Un site cu si despre PHP |
|
|
Salutare,
As vrea sa anunt si eu, pentru cei interesati, ca de la inceputul acestui an am lansat si eu un site [url] http://phpideas.dap.ro [/url], care ar vrea sa vina in ajutorul celor ce vor sa invete sa programeze in PHP.
Acesta este o prima versiune (fiind si primul meu site) si cuprinde (sau va cuprinde) tutoriale, articole, si cod PHP in Romana.
:) Spun va cuprinde, pentru ca momentan nu am prea avut timp sa lucrez la updatarea lui, fiind in sesiune.
Astept si eu parerile voastre, atat pe site, cat si pe forum-ul phpromania.
Toate cele bune, si spor la butonat. <Mihai> |
|
| Sus |
|
biban
Data înscrierii: 13/Apr/2003
Locație: Giurgiu
|
| Trimis: Vin Ian 30, 2004 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
INTERESANT dar NEORIGINAL
am incercat sa dau pe forum dar am primit:
Warning: main(forum.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/www/data-dist/go/phpideas/index.php on line 39
Warning: main(): Failed opening 'forum.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /usr/local/www/data-dist/go/phpideas/index.php on line 39
asha ca am renuntat sa ma uit mai departe. |
|
| Sus |
|
Wolverine
Data înscrierii: 11/Dec/2003
|
| Trimis: Vin Ian 30, 2004 7:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
O sa pun in curand si un forum phpBB cand o sa am timp.
Site-ul nu se doreste original, ci vrea doar sa acopere nevoia de tutoriale, cod PHP in romana de pe net-ul romanesc.
Atat eu, cat si site-ul suntem la inceput. De aceea apreciez parerile voastre, care ma vor ajuta sa fac imbunatatiri atat ale design-ului cat si ale continutului. |
|
| Sus |
|
micael
Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)
|
| Trimis: Dum Iul 04, 2004 10:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
mie imi place...
cu o singura observatie: daca te-ai "inhamat" la asa o "misiune" tine-te de ea! :D
ince[atorii (adica si eu) se bazeaza acum si pe tine/siteul tau pt a mai "prinde" cite ceva. deci cauta documentatie, tutoriale, scripturi... dar mai ales incearca sa le mai prelucrezi pe unele astfel ca explicatiile sa fie asa...ca pt prosti (prefer sa mi se explice ca la prosti si sa pricep, decit sa las impresia ca stiu mai mult decit stiu de fapt) :lol:
deci... da'i bice! |
|
| Sus |
|
Offseth
Data înscrierii: 24/Sep/2004
|
| Trimis: Vin Sep 24, 2004 6:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu mai merge link-ul catre site...pacat...avem nevoie de site-uri de acest tip |
|
| Sus |
|
micael
Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)
|
| Trimis: Vin Sep 24, 2004 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mda... |
|