Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Colorize - drugs will always be white
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
coti

Data înscrierii: 15/Ian/2005
Locație: Targoviste

Trimis: Sâm Apr 22, 2006 1:27 pm    Titlul subiectului: Colorize - drugs will always be white  

Salut salut,
as dori sa stiu si eu parerea voastra referitoare la site-ul acesta:

http://www.colorize.plasmadesign.ro/index.php?area=

Este realizat pt. concursul international infomatrix ( www.infomatrix.ro )

Astept parerile si recomandarile voastre.
Toate bune si Paste Fericit.
Sus  
wp

Data înscrierii: 25/Mar/2006

Trimis: Sâm Apr 22, 2006 2:53 pm    Titlul subiectului:  

salut ... sitele... cred ca trebuia testat pe mai multe rezolutii de monitor... la mine.. pe 1600*1200 arata destul de imprastiat...
...la 800*600 in pagina drog info... partea stanga acopera partial din continutul sit-ului...

http://img227.imageshack.us/my.php?image=site20bv.gif
Sus  
xtzy

Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost

Trimis: Sâm Apr 22, 2006 7:02 pm    Titlul subiectului:  

Salut

Felicitari pentru idee..desi nu toate drogurile sunt albe :twisted:
Nu e valid , eu nu as merge la un concurs international cu el :? [vezi ca s-a vorbit intr-un thread
despre cum sa ai site-ul valid chiar daca ai flash - tie acolo iti moare validarea]
Design simplu, aerisit, mergea foarte elegant tableless si nu mai aveai mizeria aia de cod.
Logo-ul e dragut dar cam indescifrabil :? cel putin stilizeaza "Z"-ul sa para Z, nu o rama drogata :)
Contct: colorize2006@yahoo. com -- iti omoara Bulk-ul de-ti va veni sa iti bagi in vena!

Anyway, good luck!

[P.S: A fost distractiv sa te documentezi despre toate drogurile alea, sau nu ai facut un reserach atat de "amplu" ] :twisted:
Sus  
johnutz

Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură

Trimis: Sâm Apr 22, 2006 9:14 pm    Titlul subiectului:  

Ai probleme cu imaginea asta.

Iar in meniul din dreapta jos, ramane evidentiat "My Colorize", indiferent de pagina pe care ma aflu.

Tare ma mir cum de ai ajuns sa ai class-ul ala la span: Cod: <td width="85%" class="Text_Content"><span class="\&quot;contentBOLD\&quot;">eldar </span></td>
Nu se regaseste in CSS si nici nu are vreun folos, ca oricum intra in actiune class-ul de la td.

Ar mai fi de mentionat si neverificarea server-side a date lor introduse in formular.

Si mai trebuie si sa filter input, escape output.
Sus  
cheloo emil

Data înscrierii: 18/Noi/2005
Locație: Ploiesti

Trimis: Dum Apr 23, 2006 9:03 am    Titlul subiectului:  

imi place ca aspect , normal ca are unele defecte enumerate mai inainte . Oricum e o initiava buna buna , sunt bine primite siturile cu subiecte precum acesta !

edit: cred ca meniul e prea ascuns , eu sunt obisnuit sa ma uit pe sus dupa meniu...in fine ... Mi se pare cam aiurea sa ai ambele meniuri in footer.
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Dum Apr 23, 2006 6:10 pm    Titlul subiectului:  

Si eu m-am uitat un pic dupa link-uri pe pagina, pana sa-mi dau seama ca sunt numai jos ..

Poate ca ar trebui sa le evidentiezi un pic .. cu toate ca, odata inteleasa logica n-au mai fost probleme :)

succese
Sus  
xtzy

Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost

Trimis: Dum Apr 23, 2006 9:15 pm    Titlul subiectului:  

:D :D :D :D
Eu am fost singurul care a observat linkurile din prima? 8O
Uitati-va si voi de acum incolo mai de la distanta :twisted:
Anyway, mie imi place ideea cu linkuile acolo unde sunt, si ca
Citat: in meniul din dreapta jos, ramane evidentiat "My Colorize", indiferent de pagina pe care ma aflu. --> asta m-a si determinat sa postez si eu "colorize"-ul meu :twisted: :twisted: :twisted: si cred ca si de asta ramane evidentiat :wink:
Deh, scapa de chestia cu validarea [ti-am zis cum] si de ceea ce a zis johnutz si mult succes!
Sus  
coti

Data înscrierii: 15/Ian/2005
Locație: Targoviste

Trimis: Lun Apr 24, 2006 10:31 pm    Titlul subiectului: well..  

Pai ce sa zic.. am aflat de concurs in urma cu 4 zile ca inscrierile sa se inchida.Si ce am facut in 4 zile a fost ales din vre-o 90 de echipe ramanand 21.Sper ca la bucuresti, in finala, sa iasa ceva.. oricum si de n-o sa iasa scap de ore :D.Va multumesc mult pt. analiza facuta oricum situ nu se vrea a fie FF compliant si de aceea nici nu m-am strofocat prea tare plus ca la finala se testeaza in IE unde totul pare ok.

Toate bune !
Sus  
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Mar Apr 25, 2006 12:11 pm    Titlul subiectului:  

Site-ul este bun. Dar nu imi place poll-ul. Fii mai modest :D
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1