|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
adame
Data înscrierii: 28/Ian/2004
|
| Trimis: Mie Ian 28, 2004 3:56 pm Titlul subiectului: Session cookies |
|
|
Am o problemă cu cookies-urile de sesiune: sub Windows XP nu merge înregistrarea variabilelor de sessiune. Sub alte sisteme de operare totul merge aproape okay, cu exceptia unui mic amănunt: după ce se rulează programul în care sunt înregistrate variabilele de sesiune, codul următor nu are din start in $_SESSION valorile. Dacă dau însă un refresh totul revine la normal. Pt. a evita acest lucru am inserat o linie care aruncă înapoi la începutul acestui cod si care are inclus la început modulul de login (din care vin variabilele de sesiune). Însă odată aruncat înapoi variabila $_SESSION este deja cu valori. Deci aparent - stiu că sună stupid - browserul merge mai repede ca compilatorul de PHP, iar sub Windows XP merge si mai lent, adică după ce loginez variabilele de sesiune sunt încărcate mai lent decât browserul citeste codul următor.
Nu stiu dacă are vreo importanță dar linia inclusă este:
if (!($thisuser=$HTTP_SESSION_VARS['userID'])) {?><script language="JavaScript">location.href='page.php';</script><? };
Întrebare: unde si ce am gresit? de ce trebuie să loginez sub Windows XP de 2 ori? |
|
| Sus |
|
MihaiV
Data înscrierii: 09/Aug/2003
|
| Trimis: Mie Ian 28, 2004 5:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai mie imi merge sub XP.
pe pagina de login dai un
session_id('nr care vrei');
session_start()
$_SESSION['nick']='bla';
. apoi cind trasmiti pagina scrii in link si parametrul sid=[nr care vrei] adica nr sesiunii.
pe pagina a doua retragi id-ul sesiunii din query_string apoi din nou
session_id('nr_id_sesiune_retras')
session_start();
......
Acum am testat si merge
BTW session start l-am dat inainte de orice html output. |
|
| Sus |
|
adame
Data înscrierii: 28/Ian/2004
|
| Trimis: Mie Ian 28, 2004 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Până la urmă sa rezolvat problema. am scos linia sus amintită si merge. Imediat dupa includerea modulului login aveam o asignare
$thisuser=$_SESSION[userID]
si pe asta am mutat mai jos după primul output html. În concluzie nu stiu care a fost problema, dar s-a rezolvat . Mersi |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|