Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

eroare mysql
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
diana

Data înscrierii: 27/Ian/2004

Trimis: Mar Ian 27, 2004 3:01 pm    Titlul subiectului: eroare mysql  

Nu pot sa deschid unele tabele din mysql. In interfata phpmyadmin imi da mai multe tipuri de erori in functie de tabel:
#1017 - Can't find file: 'azflash.MYI' (errno: 2)
#1105 - File './test/banner.MYD' not found (Errcode: 2)
#1016 - Can't open file: 'cluburi_fotbal.MYI'. (errno: 13)
#1033 - Incorrect information in file: './pnif/cluburi_moto.frm'
Toate bazele sunt puse dintr-un backup, cele initiale s-au pierdut si nu inteleg de ce unele tabele sunt ok, altele imi dau erorile de mai sus.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. :(
Sus  
biban

Data înscrierii: 13/Apr/2003
Locație: Giurgiu

Trimis: Mar Ian 27, 2004 3:19 pm    Titlul subiectului:  

cred ca ai folosit un program pentru curatat calculatorul care a sters unele fisiere de lungime 0.
daca spui ca ai un backup (mysqldump??) sterge manual din directorul data subdirectoarele corespunzatoare bazelor de date, creaza din nou baza de date din phpmyadmin shi incarca fishierul dump.
e posibil sa nu mearga, caz in care va trebui sa reinstalezi mysq(cel mai simplu) shi sa restaurezi datele din backup.

nu sunt sigur ca asta e problema dar o spun pt ca m-am prajit shi eu o data in felul asta shi a trebuit sa reinstalez. de atunci, cand folosesc ptograme pt curatenie pun restrictie pe mysql (are nishte fishiere de lungime 0 dar care sunt vitale)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1