|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
bstdevelopment
Data înscrierii: 09/Mar/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Apr 19, 2006 9:25 am Titlul subiectului: paypal |
|
|
stie cineva daca pot automatiza acest proces:
am un cont la o banca cunoscuta.
mai multi utilizatori imi trimit bani.
vreau ca in mod automat cu un soft preferabil php - folosind soap de exemplu - sa verific cine a trimis bani si cat intr-o anumita perioada.
Suporta banca asa ceva? daca da care dintre ele ?
Mersi mult |
|
| Sus |
|
coti
Data înscrierii: 15/Ian/2005
Locație: Targoviste
|
| Trimis: Mie Apr 19, 2006 11:57 pm Titlul subiectului: pai |
|
|
asa cum se cheama si titlul topicului, paypal suporta si e super. nu l-am incercat insa nr. de utilizatori cc'a 96.2 million accounts garanteaza faptul ca este sigur si eficient.Am incercat si eu data sa imi fac un cont, cam persoana fizica (cu dreptul de a cumpara online) insa romania nu e in lista.Exista si o optiune ca persoana juridica, firma, cu posibiliatea de a incasa bani via paypal.
Cel mai bine trim. un mail si vezi care-i treaba toate bune ! |
|
| Sus |
|
bstdevelopment
Data înscrierii: 09/Mar/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Apr 20, 2006 1:08 am Titlul subiectului: Re: pai |
|
|
[quote="coti"]asa cum se cheama si titlul topicului, paypal suporta si e super. nu l-am incercat insa nr. de utilizatori cc'a 96.2 million accounts garanteaza faptul ca este sigur si eficient.Am incercat si eu data sa imi fac un cont, cam persoana fizica (cu dreptul de a cumpara online) insa romania nu e in lista.Exista si o optiune ca persoana juridica, firma, cu posibiliatea de a incasa bani via paypal.
Cel mai bine trim. un mail si vezi care-i treaba toate bune ![/quote]
Cu privire la paypal ei nici nu se vor mai extinde mai departe - am un prieten care a vorbit cu fondatorul la o conferinta in spania - spunea ca deja sunt milionari ce nevoie au sa se mai extinda?
Cu privire la raspunsul tau - nu am nevoie sa procesez prin paypal sau alt gateway ma interesau dedesupturile gateway-ului. Cum lucreaza cu banca - lucreaza cu una singura sau cu mai multe?
Dar cine stie totate astea putin probabil sa le puna pe forum din pacate |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|