| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
bluEyez
Data înscrierii: 18/Apr/2005
Locație: Iasi
|
| Trimis: Mar Apr 25, 2006 12:06 am Titlul subiectului: |
|
|
ca veni vb de free hosting
ai grija ce lasi sa se faca si ce nu server ca sa nu te trezesti ca pica la juma de ora ;) |
|
| Sus |
|
whooper
Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON
|
| Trimis: Mar Apr 25, 2006 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
.. si uite dupa unele sugestii se duce draq o intentie laudabila (hosting free fara bannere, functii dezactivate, .. etc, etc).
.. ideea este sa incerci ceva 1-2-1 marketing, alegand clienti care au ce sa hosteze la tine astfel incat reclama sa ti-o faca userii, nu tu. Uite-te la Google, Uite-te la FireFox .. care sunt unde sunt datorita comunitatilor intregi de utilizatori care au inteles marketing-ul lor :) Doar aici in forum vad majoritatea membrilor care te trimit la GOOGLE cand cauti ceva .. incearca sa cresti o comunitate de genul asta explicand cui trebuie care sunt avantajele hosting-ului la tine, si ce poti tu sa le oferi pentru ca ei sa-si indeplineasca visul. Ofera userilor un "story" care defineste serviciile tale si ajuta-i sa-l inteleaga.
Cu Directoare si Google poate vei impusca cativa clienti care vin datorita pretului, sau upTime-ului .. nu pentru ca serviciile care le oferi se potrivesc cerintelor lor. |
|
| Sus |
|
robertd
Data înscrierii: 09/Ian/2006
Locație: Mures
|
| Trimis: Vin Iun 16, 2006 7:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| :D |
|
| Sus |
|
XDYNX
Data înscrierii: 08/Iun/2006
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Dum Iun 18, 2006 11:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Putin refer...[url] http://stat.trafic.ro/stat/firmshostingcom/referinte/luna/#stat [/url]
Parea mea .... eu am reusit sa aduc multe site-uri in top prin recunoscutul spam ..... am dat pe spam pe o pagina cu multe cuvinte cheie... cu mult linkuri car duc tot spre pagina mea .... sunt multe ideei |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Lun Iun 19, 2006 8:57 am Titlul subiectului: |
|
|
o mica lista...
http://forum.seopedia.ro/showthread.php?t=25 |
|
| Sus |
|
robertd
Data înscrierii: 09/Ian/2006
Locație: Mures
|
| Trimis: Lun Iun 19, 2006 9:25 am Titlul subiectului: |
|
|
| Problema e ca acest site e de hosting si nu prea este interesata lumea decat aduc ceva nou in mod periodic dar ne vom ocupa si de aceasta in curand mai les ca acum urmeaza un serviciu care va veni cu hosting-ul. VoIP :roll: |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|