| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
xmods
Data înscrierii: 24/Ian/2004
Locație: Romania
|
| Trimis: Sâm Ian 24, 2004 12:35 pm Titlul subiectului: Un site in teste |
|
|
Salut !
De o luna si ceva ma chinui sa fac un site pt. un magazin virtual folosind PHP+MySql.Pana la urma l-am facut si l-am pus pe un free host sa il incerc. adresa este http://xmods.3x.ro
Intrati si voi si spuneti-mi ce credeti.Siteu nu este terminat si am facut deja niste imbunatatiri la el da nu am avut timp sa il updatez.[/url] |
|
| Sus |
|
PCPbSlack
Data înscrierii: 23/Noi/2003
Locație: Ploiesti
|
| Trimis: Dum Ian 25, 2004 10:25 am Titlul subiectului: Erori in cod |
|
|
Salut, site-ul arata binisor, insa culorile sunt destul de obositoare.
Referitor la erori ele exista:
- daca adaug un produs in cos si modific numarul de produse cumparate si apas pe modifica preturile o iau razna.
- tot la cosul de cumparaturi am impresia ca nu gaseste imaginile pentru layout.
Daca mai vad ceva, postez. Bafta! |
|
| Sus |
|
xmods
|
| Trimis: Lun Ian 26, 2004 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut !
Mersi ca ai verificat.Am vazut erorile, sunt de la host pt. ca pe calculatorul meu unde incerc siteul merge Ok.Da am vazut ca unele imagini nu sunt incarcate prob. tot de la server.Ar fi vreo diferenta de cod, pt. ca eu lucrez acasa pe WinXp si www.3x.ro probabil au server pe linux ? |
|
| Sus |
|
PCPbSlack
Data înscrierii: 23/Noi/2003
Locație: Ploiesti
|
| Trimis: Lun Ian 26, 2004 6:54 am Titlul subiectului: Sau de la sesiuni |
|
|
S-ar putea ca erorile tale sa fie de la server sau nu. Depinde de modul de lucru. Daca tu controlezi cosul de cuparaturi prin sesiuni, s-ar putea ca sesiunile sa nu fie create. Poti afla daca sistemul tau functioneaza in parametrii cu serverul lansand de pe server un phpinfo() si unul de asemenea pe calculatorul tau. Compara rezultatele.
Bafta! |
|
| Sus |
|
VanGogs
Data înscrierii: 03/Noi/2003
Locație: Alba-Neagra
|
| Trimis: Lun Ian 26, 2004 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sefule, eu ce sa zic. mai ai de lucru si la design si la alte cele, da k sa nu imi porti pica i-am dat un bunicel, hehe |
|
| Sus |
|
xmods
|
| Trimis: Joi Ian 29, 2004 12:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sal !
Siteul s-a schimbat destul de multisor acum... :)
are mai multe facilitati si i-am schimbat houstu...
adresa actuala : http://www.xmods.dap.ro |
|
| Sus |
|
MihaiV
Data înscrierii: 09/Aug/2003
|
| Trimis: Joi Ian 29, 2004 12:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gradientul de la menu (din stinga) e misto dar din pacate, in tandem cu fontul ala negru si mare :D devine neclar. Meniul de sus in schimb e naspa rau (parerea mea), parca e trintit un bevel in PS si gata.
Ca fapt divers nu mai combina text negru cu gradient inchis ca nu mai e usor de citit. Ca regula neoficiala: intre culorile de text si bg trebuie sa existe un contrast cit mai mare. Si micsoreaza marimea fontului.
Eu folosesc Opera si d-aia,poate, la mine se afiseaza anapoda. L-ai testat pe browserele cele mai utilizate? |
|
| Sus |
|
xmods
|
| Trimis: Joi Ian 29, 2004 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
!!!!! OPERA !!!!!!!!!!!!!
siteul nu se vede bine de loc cu opera. nu stiu cum se face dar fonturile se vad suuuuper mari :P incearca cu IE despre meniu: trebuie sa uploadez acum o noua vers. in care butoanele au bg acelasi dar mai deschis la culoare.Incearca sa vezi siteul in IE |
|
| Sus |
|
MihaiV
|
| Trimis: Joi Ian 29, 2004 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu folosesc IE. Deloc. :)
Oricum situl trebuie sa se vada bine si-n opera (sunt multi care folosesc opera)
Interesant e faptul ca eu doar pe opera testez (ceea ce fac - pt mine ca sa invat) si se vede tot timpul bine (fonturi, aliniament etc). Ce tehnologie folosesti de nu merge bine decit pe IE?
edit: Gata, m-am prins de ce. Tu folosesti un stil mai permisiv pt CSS. Ia pune tu la size in loc de "11", "11px" sa vezi ce bine se va vedea si pe opera. :wink:
P.S: iti recomand cu incredere TopStyle Lite. |
|
| Sus |
|
xmods
|
| Trimis: Joi Ian 29, 2004 1:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nush de ce se intampla si la tabele face asa si la font...nu am stat sa remediez problemele dar cred ca o sa ma chinui putzin sa-l fac sa mearga si in opera desi nu prea as vrea.
Si inca o chestie:Opera suporta Java script ???ca aveam pe un site un script care dezactica click-dreapta si nu mergea |
|
| Sus |
|
MihaiV
|
| Trimis: Joi Ian 29, 2004 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: Si inca o chestie:Opera suporta Java script ???
LOL, da ce crezi ca e Netscape 1 ?
Suporta javascript, chiar dupa standarde.
Si oricum, chestia cu dezactivare right-click cred ca e o gaselnita specifica IE. Ma bucur ca opera nu se conformeaza :lol: |
|
| Sus |
|
jely
Data înscrierii: 15/Iul/2003
Locație: punga cu jeleuri
|
| Trimis: Dum Feb 15, 2004 1:29 am Titlul subiectului: |
|
|
| As putea spune ca nu exista prea mare diferenta intre IE si opera la cum arata site ul tau dar sincer fontul e cam prost ales.Sunt butonele prea inguste ca sa il incapa , ori dai un font mai mic ori schimbi fontu.Ca aspect arata bine dar nu prea imi place logo ul . Chiar daca nu prea stiu deloc sa fac logouri (am cateva incercari la activ) la al tau ar trebui sa se inteleaga ce scrie si in al 2 lea rand ar tb sa fie mai profesional sa fie un pic mai sobru . |
|
| Sus |
|
puzzle
Data înscrierii: 21/Mar/2004
|
| Trimis: Dum Mar 21, 2004 11:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| la cod nu am ce comenta ca zice ca nu merge serveru (SERVER CAZUT) dar designul e de toata tranta. Ce e cu voi oameni buni? inainte sa faceti un site mai take a look la coolhomepages.com sau alte situri ca parca ati fi pe alta lume |
|
| Sus |
|
arond
Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1
|
| Trimis: Mie Mar 24, 2004 5:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Subscriu la ce a zis puzzle.
Sfaturi:
1. Un shopping cart trebuie sa fie FUNCTIONAL nu cool. Si asta se refera si la design (incearca negru pe un fond deschis, font-uri sans-serif (verdana, arial, etc)), plasarea elementelor in pagina mai natural. Si inca o data, renunta la culorile alea 'sosforescente' ca ma dor ochii deja :).
2. In ceea ce priveste codul... Incearca sa codezi cat mai generic (in sensul ca nu ar trebui sa folosesti feature-uri care nu-s activate by default, chiar daca par cool... de exemplu, unele servere folosesc magic_quotes ON altele OFF, daca nu iei asta in considerare de fiecare data cand schimbi serverele iei codul la mana din nou, etc, etc).
Exemple bune de site-uri functionale si SIMPLE sunt Yahoo si Google (un site de web trebuie sa-si indeplineasca functia, nu fanteziile designer-ului). |
|
| Sus |
|
puzzle
Data înscrierii: 21/Mar/2004
|
| Trimis: Mie Mar 24, 2004 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
vezi situri care iau premii in domeniul tau. vezi in topuri de design si incearca sa mentii linia care e agreata deja, nu trabuie sa testezi tu piata pentru ca e mult mai usor sa faci ceva clasic si astfel nu vei risca sa cazi in prapastia in care tocmai ai cazut.
mersi arond |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|