|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
asavin
Data înscrierii: 23/Noi/2005
Locație: Galati
|
| Trimis: Mie Apr 12, 2006 4:43 pm Titlul subiectului: Editoare script PHP -- Dreamweaver vs. ZEND |
|
|
Salutare,
Acum ceva timp in urma am avut o discutie cu un prieten referitoare la : "de ce folosesc Dreamweaver si de ce nu Zend" (tinand cont de faptul ca eu sunt incepator spre mediu in PHP..sau sper ca sunt).
As vrea sa stiu si opinia, celor trecuti prein cele 2 softuri sau nu, referitoare la cele spuse mai sus.
Parerea mea era ca pentru incepatori este mai bun Dreamweaver(din punctul de vedere al optiunilor de vizuale care le ofera) si ca NUMAI de la un nivel anume de pregatire in ale PHP-ului este indicat Zend. Daca gresesc va rog sa imi spuneti.
As vrea sa ne limitam cu discutiile doar la cele doua softuri (care ... dupa umila mea parere... sunt cele mai folosite in PHP).
Multumesc . |
|
| Sus |
|
manilodisan
Data înscrierii: 03/Noi/2006
|
| Trimis: Vin Noi 03, 2006 11:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da...pentru inceput as recomanda si eu tot DW fiindca face si genereaza multe chestii dar - pe termen lung - daca vrei sa inveti mai rpd apuca-te de un IDE ca ZEND si fa de mana functie cu functie. Inveti de 10 ori mai repede. Acuma depinde ce vrei tu. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|