| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
unknown
Data înscrierii: 30/Aug/2005
|
| Trimis: Sâm Apr 08, 2006 12:15 pm Titlul subiectului: pararea voastra despre siteul meu :p |
|
|
salut recent cik as fi aparut si eu cu un site personal numit www.synax.lx.ro .
as vrea sa va intreb ce parere aveti despre el. continutul nu e intreg mai am de scris cate ceva. l-am pus si eu acolo in graba sa pot sa pun ads-uri :lol: .
Si deci c parere aveti? in afara de faptul k partea de sus e cam goala si ca morcovii sunt portocali? |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Sâm Apr 08, 2006 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
omule ... eu ma abtin mult in momentul asta ...
adica foarte mult ...
adica , mai bine iesi la o bere :) |
|
| Sus |
|
unknown
|
| Trimis: Sâm Apr 08, 2006 1:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asta inseamna k e de rau nu? :lol: |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Apr 08, 2006 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| a2s= :?: |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Sâm Apr 08, 2006 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
hm.. acesta sectiune trebuia sa se numeasca "evaluare site`uri foarte bune".. sau care au trecut testul piry...
Necunoscutule... ce sa zic.. toata lumea a facut la inceput niste tampenii de pagini personale.. toata treaba e sa vrei sa progresezi si sa ai pretentii de la munca ta mai mult decat pretentiile vizitatorilor.. nu comentez pe marginea pagini tale de internet.. e un viitor daca incerci mai mult.. |
|
| Sus |
|
beginner18
Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Apr 08, 2006 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
site-u e genu ala de site-uri, care si-au pus poze cu ei, au cosmote, suna la nimereala, dau de fete, si le da adresa lor sa le vada fata!
ocupa spatiu degeaba pe net |
|
| Sus |
|
unknown
|
| Trimis: Dum Apr 09, 2006 11:29 am Titlul subiectului: |
|
|
| multumesc pt raspunsuri unele mai aspre decat celelalte. oricum ma asteptam la ce e mai rau. nu comentez nimic e normal sa fie asa(pt k asa mi se pare si mie :lol: ) bafta in continoare si mersi pt incurajare :P :lol: :roll: |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Dum Apr 09, 2006 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
serios , uita-te pe alte site-uri personale ... care nu se afla pe host-uri free ...
poate observi niste diferente |
|
| Sus |
|
lostone
Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall
|
| Trimis: Lun Apr 10, 2006 7:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Pirahna a scris: serios , uita-te pe alte site-uri personale ... care nu se afla pe host-uri free ...
poate observi niste diferente
si chiar unele care se afla pe hosturi free. am vazut unele chiar misto de tot (nu-mi vin chiar acum in minte din pacate). Mai stii tu vorba aia: "where there's a will, there's a way" ;) continua munca, nu te lasa "tras inapoi" de niste review-uri negative la adresa site-ului tau si peste ceva timp, o sa primesti si pareri pozitive. ca un prim inceput... scapa de reclamele alea de la googleAds sau de unde sunt, nu cred ca ai nevoie de ele intr-un site personal, nu or sa-ti mareasca traficul si nici n-or sa-ti aduca bani in cont, crede-ma :)
oricum, mai ai mult de munca, sincer acum. cum ziceam, tine-te de asta si soon or sa se cunoasca progresele. parerea mea :) |
|
| Sus |
|
MasterPhoton
Data înscrierii: 06/Mar/2003
|
| Trimis: Lun Apr 10, 2006 8:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Inspira-te de-aici:
http://www.templatemonster.com
http://www.csszengarden.com |
|
| Sus |
|
unknown
|
| Trimis: Joi Apr 20, 2006 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| deci sa revenim :). am schimbat templateul. ce parere aveti acum. take a look http://www.synax.lx.ro . E mai bine e mai rau accept pana si injuraturi (glumeam :D). Bine deci astept parerile voastre. |
|
| Sus |
|
cheloo emil
Data înscrierii: 18/Noi/2005
Locație: Ploiesti
|
| Trimis: Vin Apr 21, 2006 7:49 am Titlul subiectului: |
|
|
nu inteleg de ce ai mai pus imaginea aia cu valid html, cand tu ai 8 erori , si e tare chestia aia template-ul care costa 38 de euro si acu e free.
De restul nu mai comentez.... |
|
| Sus |
|
unknown
|
| Trimis: Vin Apr 21, 2006 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bine am scos imaginile de pe home page dar erau de la flash erorile respective. Exista vreo modalitate sa fac ca si flashul sa fie valid? Si daca mai gasiti ceva in neregula va rog sa ma anuntati. Multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
xtzy
Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost
|
| Trimis: Vin Apr 21, 2006 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote="unknown"]bine am scos imaginile de pe home page dar erau de la flash erorile respective. Exista vreo modalitate sa fac ca si flashul sa fie valid? Si daca mai gasiti ceva in neregula va rog sa ma anuntati. Multumesc anticipat[/quote]
Da, vezi aici |
|
| Sus |
|
unknown
|
| Trimis: Vin Apr 21, 2006 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da dar fara embed nu mai afiseaza flashul |
|